Kensington Muismat Met Polssteun, Gelkussen, Grijs

€ 17,00*

Inhoud: 1 stuk(s)

Nog maar 2 (direct) beschikbaar

Direct beschikbaar
Levering (verwacht) op , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: 367463
Merk: Kensington
Fabrikantcode: K50437EU
EAN: 5028252592574
Beschikbare voorraad: 2
Productinformatie
Geef uw pols een ontspannen houding met deze ultrazachte Kensington muismat met geïntegreerde polssteun.

De polssteun is een gelkussen bekleed met hoogwaardige bekleding voor hoge kwaliteit en comfort. Het muismatoppervlak is te gebruiken met zowel een optische- als lasermuis. U kunt zonder problemen uiterst nauwkeurig met uw muis te navigeren terwijl uw pols ontspannen kan leunen op de polssteun. Dit ontwerp is ergonomisch goedgekeurd en biedt u een goede bescherming om klachten te voorkomen. Uw bewegingen worden correct begeleid en het uniek golvend ontwerp in combinatie met het formaat compenseert de invloed van herhaalde bewegingen. Dit muismat is compact informaat en bevat een antisliplaag waardoor het een goede grip op het oppervlak heeft.

Muismat met polssteun gemaakt van beklede gelkussens
Ergonomisch goedgekeurd
Ondersteunt optimaal gebruik van uw pols en ultiem comfort
Professionele en prestatiegerichte design
Voorzien van antisliplaag aan de onderzijde
Een eenvoudig te reinigen oppervlak
Niet-giftige materialen onafhankelijk gecertificeerd op het gebied van veiligheid en naleving
Kleur: Grijs
Eigenschappen "Kensington Muismat Met Polssteun, Gelkussen, Grijs"
Breedte: 19.5
Gewicht: 310
Hoogte: 2.1
Kleur: Wit
Soort artikel: Muismat
Merk / fabrikant "Kensington"

Kensington is een bekend merk van allerhande eigentijdse (computer) supplies. Productiviteit en veiligheid staan voorop bij Kensington. KantoorArtikelen.nl heeft een aantal veel verkochte producten, zoals laptopstandaard, hoezen en veiligheidskabels van Kensington online in haar shop staan. Deze zijn direct en snel uit voorraad leverbaar.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Alternatief

Levering (verwacht) op
Kensington Muismat Met Polssteun, Gelkussen, Zwart
Geef uw pols een ontspannen houding met deze ultrazachte Kensington muismat met geïntegreerde polssteun.De polssteun is een gelkussen bekleed met hoogwaardige bekleding voor hoge kwaliteit en comfort. Het muismatoppervlak is te gebruiken met zowel een optische- als lasermuis. U kunt zonder problemen uiterst nauwkeurig met uw muis te navigeren terwijl uw pols ontspannen kan leunen op de polssteun. Dit ontwerp is ergonomisch goedgekeurd en biedt u een goede bescherming om klachten te voorkomen. Uw bewegingen worden correct begeleid en het uniek golvend ontwerp in combinatie met het formaat compenseert de invloed van herhaalde bewegingen. Dit muismat is compact informaat en bevat een antisliplaag waardoor het een goede grip op het oppervlak heeft.Muismat met polssteun gemaakt van beklede gelkussens Ergonomisch goedgekeurd Ondersteunt optimaal gebruik van uw pols en ultiem comfort Professionele en prestatiegerichte designVoorzien van antisliplaag aan de onderzijdeEen eenvoudig te reinigen oppervlakNiet-giftige materialen onafhankelijk gecertificeerd op het gebied van veiligheid en nalevingAfmetingen (b x l): 195 x 240 mmDikte polssteun: 21 mmKleur: Zwart
Art. Nr.: 367465

€ 17,00*