KATRIN BASIC Toiletpapier, 2-laags, 250 vel, Wit (pak 8 x 8 rol)

€ 22,71 excl. BTW

Inhoud: 64 rol(len)
Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: 316009
Merk: Katrin
Fabrikantcode: 169505
EAN: 4006897169505
Beschikbare voorraad: 169
Productinformatie
Deze Basic Toilet 250 toiletpapierrol van Katrin® is ideaal voor normaal, voordelig gebruik. Voor gebruik met uw toiletrolhouder van standaardformaat voor de beste hygiëne voor uw personeel en bezoekers.

Deze serie toiletpapier vormt een kostenbesparende en hoogstaande oplossing voor uitstekende hygiëne op uw toiletten. Het voordelige 2-laags toiletpapier van basiskwaliteit is zacht voor uw huid en heeft een uitstekend absorptievermogen. Dit is een milieuvriendelijk product en heeft zowel de hoog gewaardeerde Nordic Swan als de EU Flower-ecolabels toegewezen gekregen.

Dankzij de 2 lagen wordt er per toiletbezoek minder papier gebruikt, zodat geld wordt bespaard en het papier minder vaak hoeft te worden vervangen. De gerecyclede vezels waar dit product van is gemaakt, zorgen voor een zacht maar effectief resultaat bij ieder gebruik. Ideaal voor gebruik met normale hoeveelheid thuis of op kantoor.

2-laags
Ongeparfumeerd
Aantal vel/rol 250
Certificaat: Nordic Swan en EU Flower-ecolabel
Voldoet aan: ISO 9001, ISO 14001
Kleur: Natuurlijk wit
Gewicht (transport): 750 g
Papiergewicht: 15,35-grams
Rollengte: 29 m
Afmetingen van vel: 116 x 98 mm
Diameter: 105 mm
Binnendiameter: 43 mm


Eigenschappen "KATRIN BASIC Toiletpapier, 2-laags, 250 vel, Wit (pak 8 x 8 rol)"
Aantal lagen (papier): 2
Aantal vellen: 250
Breedte: 94.5
Diameter: 105
EU Ecolabel Gecertificeerd: Ja
Easy on the Planet: Ja
Gerecycled: Ja
Gereed voor houder: Ja
Geschikte standaarden (diverse): ISO 14001, ISO 9001
Geschikt voor: Dagelijks gebruik; Sanitaire ruimten
Geur: Ongeparfumeerd
Gewicht: 680
Gewicht papier: 15.35
Kleur: Wit
Lengte: 27.5
Materiaal: Gerecyclede vezels
Met dispenser: Nee
Model: Basic Toilet 250
Nordic Swan Gecertificeerd (Milieu Standaard): Ja
Soort artikel: Standaardrollen toiletpapier
Verpakking: 8
Merk / fabrikant "Katrin"

Katrin is een Zweedse fabrikant van allerhande materialen die te maken hebben met hygiene. Zeepdispencers, gevouwen handdoekjes, wc rollen, luchtverfrissers, handdoekrollen, servetten, gezichtstissues, dispencers voor handdoeken en handdoekrollen. Kortom specialisten voor je toiletomgeving, die ook bevoorraad moet worden ! Reuze handig dus om Katrin artikelen samen met je kantoorbenodigdheden, verpakkingsmaterialen of dranken samen in een keer te kunnen bestellen bij KantoorArtikelen.nl

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Accessoires

Langere levertijd
KATRIN 2-rollen Toiletpapierhouder, kunststof, 300 x 145 x 145 mm, Wit
Creëer een professioneel imago met deze moderne en innovatieve dispenser. Het klassieke, compacte design past bij elk interieur zonder dat de dispenser zelf een onnodige blikvanger is. De fraaie, afgeronde randen zijn eenvoudig schoon te maken, gaan de opeenhoping van stof en bacteriën tegen en geven de dispenser een mooie uitstraling. De praktische eenheid zorgt voor gemakkelijk vullen en beschikt over een veilig snijsysteem dat geen overmatig stof zal produceren tijdens het gebruik. De nieuwste aanwinst van een transparante achterplaat zorgt voor een eenvoudige wandmontage, omdat u kunt zien en meten waar u uw unit plaatst.Hou de papiervoorraad nauwkeurig in de gaten met het handige kijkvenster en de transparante zijkanten en zorg ervoor dat u nooit meer zonder papieren handdoekjes zit. De dispenser is afsluitbaar. Hiermee worden het verbruik, de kans op diefstal en vandalisme en de hoeveelheid afval teruggedrongen en wordt tegelijkertijd geld bespaard. Een extra functie is de nieuwe, flexibele rolrem, die zorgt voor een betere dosering van het papier. Het ontwerp van deze reeks is het resultaat van veel onderzoek en verzamelde waardevolle inzichten, om nog maar te zwijgen van laboratoriumtest om de best mogelijke hygiëne-ervaring te garanderen - ongeacht wie u bent.Studies hebben aangetoond dat een dispenser voor papieren handdoekjes de meest hygiënische manier is om kruisbesmetting te voorkomen.* Deze dispenser zorgt daar dus voor, terwijl uw medewerkers en gasten zich schoon voelen en hygiënisch beschermd zijn. Al onze dispensers zijn op kwaliteit gecontroleerd door Bureau Veritas met betrekking tot werking, duurzaamheid, afwerking, gecontroleerde productie en gevaarlijke stoffen.Geschikt voor dagelijks gebruik in normaal bezochte ruimten, zoals toiletten in scholen, sportscholen, kantoren of hotels.* Bron: Schoonmaakindex SSEF/Statistics Sweden, mei 2003.
Art. Nr.: 338726

€ 41,44*
Langere levertijd
KATRIN 2-rollen Toiletpapierhouder, kunststof, 300 x 145 x 145 mm, Zwart
Creëer een professioneel imago met deze moderne en innovatieve dispenser. Het klassieke, compacte design past bij elk interieur zonder dat de dispenser zelf een onnodige blikvanger is. De fraaie, afgeronde randen zijn eenvoudig schoon te maken, gaan de opeenhoping van stof en bacteriën tegen en geven de dispenser een mooie uitstraling. De praktische eenheid zorgt voor gemakkelijk vullen en beschikt over een veilig snijsysteem dat geen overmatig stof zal produceren tijdens het gebruik. De nieuwste aanwinst van een transparante achterplaat zorgt voor een eenvoudige wandmontage, omdat u kunt zien en meten waar u uw unit plaatst.Houd de voorraad nauwkeurig in de gaten met de handige doorzichtige zijkanten en zorg ervoor dat u nooit meer zonder papieren handdoekjes zit. De dispenser is afsluitbaar. Hiermee worden het verbruik, de kans op diefstal en vandalisme en de hoeveelheid afval teruggedrongen en wordt tegelijkertijd geld bespaard.Papieren handdoekjes op rol geschikt voor dagelijks gebruik in normaal bezochte ruimten, zoals toiletten in scholen, sportscholen, kantoren of hotels.
Art. Nr.: 338715

€ 41,44*