Inktcartridge HP 3YL81AE 912XL blauw

€ 16,54 excl. BTW

Inhoud: 1 stuk(s)
Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q405081
Merk: HP
Fabrikantcode: 3YL81AE
EAN: 192545866866
Beschikbare voorraad: 113
Productinformatie
*Print gegarandeerd zonder problemen met de originele cartridges van HP. * De documenten die je met de blauwe 912XL print, kenmerken zich door kwalitatief hoogwaardige afdrukken. * Deze cartridge print tot 825 pagina’s. * Binnen de HP printers heb je vaak de mogelijkheid om in plaats van een gewone cartridge een XL/HC (high capacity) te gebruiken voor nog meer en goedkoper printen. * Deze XL/HC cartridge vind je dan terug bij de alternatieven. * Weten of je de juiste cartridge hebt? Kijk dan bij de specificaties ‘’geschikt voor’’ of jou HP printer ertussen staat.


Eigenschappen "Inktcartridge HP 3YL81AE 912XL blauw"
Aantal afdrukken: 825
Capaciteit: XL
Commerciële kleurnaam: Blauw
Content: 9.9
Contenu (net): 9.9
Inhalt (Netto): 9.9
Inhoud (Netto): 9.9
Kleur: Blauw
Model naam: 912XL
Model name: 912XL
Nom Modèle: 912XL
Nombre d'impressions: 825
Number of Prints: 825
Seitenreichweite: 825
Soort Verbruiksartikel: Inktcartridge
Type of Office Machinery Consumable: Ink cartridge
Verpakking: Singlepack
Merk / fabrikant "HP"

Hewlett-Packard, of afgekort HP is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. HP is opgericht in 1939 door David Packard en William Hewlett. Het leveringsprogramma loopt van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening. HP behoort wereldwijd al jaren tot de top drie van computerleveranciers en KantoorArtikelen.nl heeft vele artikelen zoals drum, toners, inkjetpatronen, rekenmachines, datacartridges van HP in haar online assortiment en kan deze snel aan je leveren. Vind je een door jou gewenst HP artikel niet, neem dan even contact met ons op via 045-5229311 of stuur een mailtje naar info@kantoorartikelen.nl

Gerelateerde links van het merk
Aan het laden...

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Deze artikelen vind je wellicht ook interessant.
Levering (verwacht):
Inktcartridge HP 3YL82AE 912XL rood
*Print gegarandeerd zonder problemen met de originele cartridges van HP. * De documenten die je met de rode 912XL print, kenmerken zich door kwalitatief hoogwaardige afdrukken. * Deze cartridge print tot 825 pagina’s. * Binnen de HP printers heb je vaak de mogelijkheid om in plaats van een gewone cartridge een XL/HC (high capacity) te gebruiken voor nog meer en goedkoper printen. * Deze XL/HC cartridge vind je dan terug bij de alternatieven. * Weten of je de juiste cartridge hebt? Kijk dan bij de specificaties ‘’geschikt voor’’ of jou HP printer ertussen staat.
Art. Nr.: Q405082

€ 16,54*
Levering (verwacht):
Inktcartridge HP 3YL83AE 912XL geel
*Print gegarandeerd zonder problemen met de originele cartridges van HP. * De documenten die je met de gele 912XL print, kenmerken zich door kwalitatief hoogwaardige afdrukken. * Deze cartridge print tot 825 pagina’s. * Binnen de HP printers heb je vaak de mogelijkheid om in plaats van een gewone cartridge een XL/HC (high capacity) te gebruiken voor nog meer en goedkoper printen. * Deze XL/HC cartridge vind je dan terug bij de alternatieven. * Weten of je de juiste cartridge hebt? Kijk dan bij de specificaties ‘’geschikt voor’’ of jou HP printer ertussen staat.
Art. Nr.: Q405083

€ 16,54*
Levering (verwacht):
Inktcartridge HP 3YL84AE 912XL zwart
*Print gegarandeerd zonder problemen met de originele cartridges van HP. * De documenten die je met de zwarte 912XL print, kenmerken zich door kwalitatief hoogwaardige afdrukken. * Deze cartridge print tot 825 pagina’s. * Binnen de HP printers heb je vaak de mogelijkheid om in plaats van een gewone cartridge een XL/HC (high capacity) te gebruiken voor nog meer en goedkoper printen. * Deze XL/HC cartridge vind je dan terug bij de alternatieven. * Weten of je de juiste cartridge hebt? Kijk dan bij de specificaties ‘’geschikt voor’’ of jou HP printer ertussen staat.
Art. Nr.: Q405080

€ 31,47*
Levering (verwacht):
Tonercartridge HP CF360A 508A zwart
*Print gegarandeerd zonder problemen met de originele cartridges van HP. * De documenten die je met de zwarte 508A print, kenmerken zich door kwalitatief hoogwaardige afdrukken. * Deze cartridge print tot 6000 pagina’s. * Binnen de HP printers heb je vaak de mogelijkheid om in plaats van een gewone cartridge een XL/HC (high capacity) te gebruiken voor nog meer en goedkoper printen. * Deze XL/HC cartridge vind je dan terug bij de alternatieven * Weten of je de juiste cartridge hebt? Kijk dan bij de specificaties ‘’geschikt voor’’ of jou HP printer ertussen staat.
Art. Nr.: Q402138

€ 160,87*
Levering (verwacht):
Double A Premium A4 80gr wit Doos 5x 500vel
Om je kennis te laten maken met kwaliteitspapier, hebben wij nu tijdelijk het bekende Double A printpapier Premium kopieerpapier beschikbaar voor een extra scherpe prijs.Minimaal 2, Maximaal 40 dozen per bestelling. OP=OP.Dit milieuvriendelijk wit papier van 80 g/m² is zeer glad en extra opdikkend voor zowel enkel- als dubbelzijdig printen. Witheid: 163 CIE Geschikt voor kopieertoestellen, laser- en inkjetprinters Maat: 21 x 29,7 cm (A4) Doos a 5 pak van 500 vel  
Art. Nr.: PAP-DoubleA-A4

Vanaf € 22,50*
Levering (verwacht):
Kopieerpapier Steinbeis No2 A4 80gr wit 500vel
* Steinbeis No2 is een 100% gerecycled kopieer- en printpapier met een witheid van CIE85. * Dit duurzame kopieerpapier is voorzien van het Ecolabel en Blauwe Engel- certificaat. * Steinbeis No2 is vervaardigd uit 100% oud papier en draagt bij aan de vermindering van het kappen van bomen, water- en energieverbruik en een lagere uitstoot van broeikasgassen. * Verouderingsbestendig volgens DINnorm 6738.
Art. Nr.: Q129433

Vanaf € 6,39*
Levering (verwacht):
Showtas Esselte recycle PP A4 70µ 11-gaats transparant 100 stuks
* Milieuvriendelijke A4 showtas voor dagelijks gebruik gemaakt van sterk 100% gerecycled PP. Perforatiestrip zorgt voor handige opberging van documenten in ordners en ringbanden. Het gehele product kan worden hergebruikt en opnieuw gerecycled. * Gemaakt van 100% gerecycled niet-giftig plastic (PP) en het gehele product is 100% recyclebaar. * Duurzame kwaliteit zorgt ervoor dat je het product steeds opnieuw kunt gebruiken. * 11-gaats universele perforatiestrip voor gebruik in elke ringband of ordner, de versterking is gemaakt van transparante gerecyclede folie. * A4 formaat met opening aan bovenzijde, perfect te gebruiken op kantoor, thuiskantoor en school. * Gestructureerde, matte afwerking van 70 micron dik folie Copy safe folie voorkomt inktresten van papier op het plastic. * Zuurvrij materiaal voorkomt dat het papier na verloop van tijd vergeelt, perfect voor langdurig archiveren van belangrijke documenten. * De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled karton en is 100% recyclebaar. * Gerecyclede inhoud is extern gecontroleerd en gecertificeerd door UL. * Gemaakt in Europa.
Art. Nr.: Q1397056

€ 9,80*
Levering (verwacht):
Kopieerpapier Canon Black Label Zero A4 80gr wit 500vel
* Het Black Label Zero papier wordt CO2-neutraal geproduceerd in een geïntegreerde pulp- en papierfabriek, waar geen fossiele maar uitsluitend natuurlijke brandstoffen worden ingezet voor de resterende energiebehoefte. * Black Label Zero is FSC-gecertificeerd. * Het materiaal is gemaakt van hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. * Black Label Zero is tevens voorzien van het EU Ecolabel en het Nordic Swan certificaat. * Deze keurmerken garanderen een optimale duurzame productieketen en voldoen aan de meest strenge en actuele criteria voor onder andere grondstoffen, energie, waterverbruik, uitstoot, afvalbeheer en aandeel gecertificeerde vezels. * Bovendien is het Black Label Zero geproduceerd volgens de meest milieuvriendelijke blekingsmethode, totaal chloorvrij (TCF). * Voldoet aan de houdbaarheidsnorm ISO9706. * Dit papier heeft een witheid van CIE161.
Art. Nr.: Q880106

Vanaf € 3,98*
500+ op voorraad
Levering (verwacht):
Labeltape Dymo D1 45013 720530 12mmx7m polyester zwart op wit
* De standaard Dymo D1 tapes zijn geschikt voor gebruik op gladde en vlakke ondergrond. * Indien u de tapes op een gebogen oppervlak wilt gebruiken, zoals stroomkabels, dan moet u de Dymo D1 flexibele nylon tape gebruiken. * Voor ruwe oppervlakken is de Dymo D1 permanent polyester tapehet meest geschikt. * De standaard D1 tape is geschikt voor vrijwel alle Dymo LabelManagers en Dymo LabelPoint tape printers. * D1 tapes zijn niet geschikt voor tape printers van andere merken en ook niet geschikt voor LetraTagen en Rhinoprinters. * Met een 12mm brede tape kunt u zeer duidelijke belettering aanbrengen. * De 12mm tape is de meest gebruikte tape en daarmee geschikt voor alle normale beletteringstaken. * Hou rekening met de marges die langs de randen van de tape nodig zijn voor de printer, de tekstgrootte zal maximaal 9mm zijn. * De bandlengte is 7m. * De kleur van de tape is wit de opdruk zwart.
Art. Nr.: Q930218

Vanaf € 13,38*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog