Microvezeldoek Greenspeed Elements 40x40cm rood

€ 2,82 excl. BTW

Inhoud: 1 stuk(s)

Meer dan 500 beschikbaar

Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q1400582
Merk: Greenspeed
Fabrikantcode: 3300810
EAN: 8716254009288
Beschikbare voorraad: 1130
Productinformatie
* Element Microvezeldoek - 40 x 40 cm - rood.


Eigenschappen "Microvezeldoek Greenspeed Elements 40x40cm rood"
Commerciële kleurnaam: Rood
Kleur: Rood
Nieuw artikel: Ja
Soort Schoonmaak / Verzorging Hulpmiddel: Schoonmaakdoek
Merk / fabrikant "Greenspeed"

Greenspeed is een duurzaam schoonmaakmerk dat zich richt op het leveren van ecologische en economische reinigingsoplossingen. Het merk is opgericht in 1981 en heeft sindsdien de missie om de schoonmaakindustrie te verduurzamen door gebruik te maken van biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke ingrediënten in hun producten. Bij Greenspeed geloven ze dat schoonmaken niet ten koste hoeft te gaan van de planeet.


Geschiedenis

Greenspeed is opgericht in 1981 door Michel de Bruin en Maarten Woudstra. Ze zagen een toenemende behoefte aan ecologische schoonmaakproducten en wilden een verschil maken in de schoonmaakindustrie. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van duurzame schoonmaakoplossingen.


Assortiment

Greenspeed biedt een breed scala aan duurzame schoonmaakproducten, variërend van allesreinigers tot sanitairreinigers. Het assortiment omvat ook microvezel reinigingsdoeken, moppen en andere schoonmaakaccessoires. Alle producten van Greenspeed zijn gecertificeerd door het EU Ecolabel en/of Cradle-to-Cradle, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.


Koop producten van Greenspeed bij KantoorArtikelen.nl

Als dealer voor de zakelijke markt biedt KantoorArtikelen.nl een ruim assortiment aan Greenspeed-producten. Van allesreinigers tot microvezel doeken, wij hebben de duurzame schoonmaakproducten die u nodig heeft om uw werkplek schoon te houden en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en scherpe prijzen!

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Alternatief

Levering (verwacht):
Microvezeldoek 3M Scotch Brite Essential rood
* 3M Scotch-Brite microvezeldoeken 2012. * Een microvezeldoek bruikbaar voor alle oppervlakken. * Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. * Bestand tegen sterilisatie en reinigingsmiddelen. * 13% nylon en 87% polyester. * Volgens internationale HACCP kleurcodering. * Afmetingen 36x36cm.
Art. Nr.: Q891608

€ 16,31*
500+ op voorraad
Levering (verwacht):
Microvezeldoek Greenspeed Elements 40x40cm blauw
* Element Microvezeldoek - 40 x 40 cm - blauw.
Art. Nr.: Q1400583

€ 2,82*
Levering (verwacht):
Microvezeldoek Quantore 30x30cm blauw
* Maak schoonmaken een moeiteloze ervaring met de Quantore microvezeldoek. Met een handig formaat van 30 bij 30 centimeter en een verfrissende blauwe kleur, is deze doek perfect voor het afvegen van oppervlakken met gemak en precisie. Gemaakt van hoogwaardige microvezel, is deze doek wasbaar op 30 graden, waardoor hij keer op keer kan worden hergebruikt. Zeg vaarwel tegen vuil en vlekken en verwelkom een ​​schone en glanzende omgeving met de Quantore microvezeldoek - jouw partner in glans en hygiëne. * Formaat is 30x30cm. * Machinewasbaar op 30 graden. * Kan droog of nat gebruikt worden.
Art. Nr.: Q1000362

€ 2,61*
Levering (verwacht):
Microvezeldoeken Vileda 4-pack
* Multifunctionele 100% microvezeldoek. * Deze wasbare doeken verwijderen snel alle vuil of vetvlekken en zijn geschikt voor verschillende oppervlakken. * Ontworpen om de dagelijkse reinigingstaken te vergemakkelijken. * Deze doeken zijn duurzaam in gebruik en wasbaar tot 60 °C. * Afmetingen 30x30cm.
Art. Nr.: Q1389077

€ 7,95*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog