Info Vanwege grote drukte in ons distributiecentrum kunnen pakketten met 24-48 uur vertraagd worden.

Glasbord Sigel magnetisch 480x480x15mm natural wood

€ 69,06 excl. BTW

Inhoud: 1 stuk(s)

Nog maar 2 (direct) beschikbaar

Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q920474
Merk: Sigel
Fabrikantcode: SI-GL254
EAN: 4004360844010
Beschikbare voorraad: 2
Productinformatie
* Glas-magneetborden artverum zijn ware kunstwerken en een lust voor het oog. * De op vierkant of rechthoek gereduceerde vormen van de artverum serie werken alleen, maar ook als combinatie van verschillende formaten en vormen helemaal in de zin van "style your room". * Glas-magneetborden zijn borden die aan de wand worden bevestigd - op kantoor, in vergaderruimtes of thuis. * Ze zijn te beschrijven, magnetisch en dienen, naast hun pure esthetische functie, ook voor verschillende gebruiksdoeleinden. * Formaat 480x480x15mm. * Inclusief 2 magneten. * Kleur Natural Wood.


Eigenschappen "Glasbord Sigel magnetisch 480x480x15mm natural wood"
Commerciële afmetingen: 48x48
Commerciële kleurnaam: Natural wood
Garantie: 300
Kleur: Natuur
Soort Presentatiebord (Niet-Elektrisch): Glasbord
Merk / fabrikant "Sigel"

Sigel bedrijfsformulieren zijn ook in deze digitale tijd praktische en zeer betaalbare hulpmiddelen of oplossingen om je bedrijfsproces of administratie te regelen of ordenen. Sigel bedrijfsformulieren, zoals bestelformulieren, orderbloks, weekstaten, werkbonbloks, kwitantieformulieren, werkbriefjes, gespreksnotities, koop je online bij KantoorArtikelen.nl.

De online getoonde versies worden snel uit voorraad aan je geleverd. Als je een product van Sigel koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Sigel producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van bedrijfsformulieren van Sigel. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met bedrijfsformulieren van Sigel. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Sigel producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog