GBC WireBind draadrug 21 rings 6 mm wit (pak 100 stuks)

€ 17,03*

Inhoud: 100 stuk(s)

Nog maar 3 (direct) beschikbaar

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: 314036
Merk: GBC
Fabrikantcode: IB165085
EAN: 0013465165085
Beschikbare voorraad: 3
Productinformatie
Als u professioneel gebonden A4 documenten met een hedendaagse kwaliteitsafwerking nodig heeft, is de geavanceerde GBC WireBind bindrug dé ideale bindoplossing. Van prestigieuze klantvoorstellen tot jaarrapporten, de GBC WireBind stuwt uw presentaties naar een hoger kwaliteitsniveau.
Draadruggen bieden een veilige, duurzame en stijlvolle binding, een combinatie van de kracht van dubbele lusdraden met het comfort van een platte paginaopening. De pagina's zijn zo vast gebonden dat ze intact en fraudebestendig blijven terwijl ze uw documenten een professioneel uiterlijk geven gedurende de hele levensduur ervan. Zodra ze gebonden zijn, kunnen de pagina's enkel worden vervangen of gewijzigd door de binddraad zelf te verwijderen - ideaal wanneer paginaveiligheid of vertrouwelijkheid een integrale vereiste van het document is.
Of u nu een beginner of een expert bent, documenten inbinden is een relatief gemakkelijk proces in vier stappen dat iedereen kan aanleren. U doet gewoon dit: 1. Verzamel de pagina's die u wilt binden. 2. Pons de pagina's in stapels afhankelijke van de ponscapaciteit van uw machine. 3. Steek de geponste pagina's in de open vingers van de draad. 4. Voltooi het bindproces: met alle pagina's en de door u gekozen omslagen stevig opeengestapeld, wordt de draad netjes ingedrukt om een O-vormige rug te vormen, en uw document is klaar.
GBC 21-rings draadruggen zijn leverbaar in diverse groottes van 6mm tot 14mm en enkel in A4. U kunt documenten van 2 tot 130 pagina's binden en kiezen uit witte, zilverkleurige of zwarte draad, zodat u uw documentafwerking kunt individualiseren voor optimaal effect en verhoogde herkenning.
Let op: het 21-rings ponsformaat is enkel geschikt voor GBC multifunctionele bindmachines met een draadsluitfunctie.


Metaal, voor A4 formaat documenten
Eigenschappen "GBC WireBind draadrug 21 rings 6 mm wit (pak 100 stuks)"
Soort artikel: Inbinddraad

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.