GBC Velo/sure bindstrip zwart 25mm 10p (pak 100 stuks)

€ 36,77*

Inhoud: 100 stuk(s)

Nog maar 1 (direct) beschikbaar

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: 464760
Merk: GBC
Fabrikantcode: 1132850
EAN: 0080509328508
Beschikbare voorraad: 1
Productinformatie
Of u nu bewerkbare rapporten snel en eenvoudig wilt binden aan uw bureau of wettelijke contracten permanent wilt binden: GBC StripBind is leverbaar in 3 verschillende vormen zodat u zeker een vindt die aan uw behoeften voldoet. Met het GBC StripBind systeem kan zowel de privégebruiker als de zakelijke professional binnen enkele seconden opvallende en stijlvolle documenten in 'boek'-vorm creëren.
Het GBC StripBind assortiment omvat producten van twee wereldwijd gekende merken: VeloBind en Surebind. Samen bieden ze een keuze van drie bindformaten die geschikt zijn voor verschillende machinetypes en kantooromgevingen.
Het VeloBind hersluitbare formaat met 4 ringen is ideaal voor desktop-, privé- of thuiskantoorgebruik en biedt u de flexibiliteit om individuele pagina's te bewerken zo vaak u wilt. Met zijn eenvoudige A4 plastic strip en 4 gaten op gelijkmatige afstand kunnen tot 200 pagina's stevig worden ingebonden over de volledige lengte. Vouw gewoon de pinnen neer om de pagina's te 'sluiten'. Pagina's veranderen doet u ook snel en eenvoudig: open gewoon de pinnen, verwijder enkele pagina's of voeg er enkele toe, en sluit de pinnen opnieuw.
De Surebind met 10 ringen of VeloBind met 12 ringen zijn dan weer dé keuze van kantoorprofessionals die permanent gebonden, fraudebestendige wettelijke of contractuele documenten nodig hebben. De 10 of 12 ringen kunnen tot 750 pagina's binden en zodra ze door de paginagaten zijn geduwd, worden ze stevig op hun plaats gelast. De pagina's kunnen enkel worden gewijzigd als de bevestiging wordt gebroken en de pagina's volledig opnieuw worden gebonden.
Bovendien kunnen met het Surebind formaat van 10 ringen ook documenten met 21 gaten die oorspronkelijk werden gebonden met CombBind, opnieuw fraudebestendig worden ingebonden. Dit is erg handig wanneer u van de eerste versie van een document overgaat naar de uiteindelijke, fraudebestendige versie.
Ongeacht wat het formaat van de bindrug, de grootte van het document o.


Voor A4 formaat documenten
Kunststof strip met 10 pinnen
Eigenschappen "GBC Velo/sure bindstrip zwart 25mm 10p (pak 100 stuks)"
Soort artikel: Inbindstrips

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.