Offertemap Oxford A4 met insteektas 2 kleppen 0.5mm PP zwart

€ 3,19 excl. BTW

Inhoud: 1 stuk(s)
Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q512331
Merk: Oxford
Fabrikantcode: 100420932
EAN: 4002030035355
Beschikbare voorraad: 90
Productinformatie
* Kunststof offertemap op A4-formaat. * Met insteektas op de voorzijde voor individuele opmaak. * Insteek voor visitekaartje. * Uitsparingen voor het opbergen in ordners. * Voor het professioneel opbergen van offertes en andere documenten. * Capaciteit 50vel papier. * Met 2 stofkleppen. * Afmetingen 222x315mm.


Eigenschappen "Offertemap Oxford A4 met insteektas 2 kleppen 0.5mm PP zwart"
Commerciële kleurnaam: Zwart
Garantie: 24
Inbind methode: Niet-geclassificeerd
Kleur: Zwart
Soort Map: Offertemap
Soort Materiaal: Kunststof
Merk / fabrikant "Oxford"

OXFORD is een premium merk in schrijfblokken, cahiers en registers. De merknaam is eigendom van de Hamelin Groep, een grote Franse fabrikant in kantoorartikelen. Omdat studeren of werken met de juiste tools inspireren tot succes en het zelfvertrouwen verhoogt, raadt deze fabrikant aan haar OXFORD producten te gebruiken. OXFORD registers, cahiers, notebooks en dagboeken worden elk jaar verder ontwikkeld, met dank aan innovatie. Zo komen effici?ntere producten weer op de markt.

Flipoversadresboekenluxe notitieboeken en albumsschriften en schrijfblokken met spiraal van Oxford koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. De getoonde Oxford produkten zijn direct uit voorraad leverbaar door KantoorArtikelen.nl. Als je een product van Oxford koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Oxford producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van adresboekenflipoversschrijfblokken met spiraalluxe notitieboeken en albums en schriften van Oxford. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met luxe notitieboeken en albumsschrijfblokken met spiraalschriftenflipovers en adresboeken van Oxford. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Oxford producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog