Koffiemelk Douwe Egberts Cafitesse Cafe Milc voor automaten 2 liter

€ 23,08 excl. BTW

Inhoud: 2
Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q891740
Merk: Douwe Egberts
Fabrikantcode: 4031284
EAN: 8711000342671
Beschikbare voorraad: 20
Productinformatie
* Koffiemelk van Douwe Egberts voor de Cafitesse koffiemachines. * Café Milc is geconcentreerde halfvolle melk van hoge kwaliteit. * Dit product is speciaal ontwikkeld voor een overheerlijk kopje cappuccino en andere variëteiten waarin melk wordt gebruikt.


Eigenschappen "Koffiemelk Douwe Egberts Cafitesse Cafe Milc voor automaten 2 liter"
Commerciële kleurnaam: Blauw
Garantie: Beperkt Houdbaar
Kleur: Blauw
Soort melk: Houdbare melk
Vetgehalte: Halfvol
Merk / fabrikant "Douwe Egberts"

Douwe Egberts is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn heerlijke koffie en thee. Het merk werd opgericht in 1753 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste koffiebedrijven ter wereld. Douwe Egberts heeft een passie voor het selecteren van de beste koffiebonen en het creëren van de meest smaakvolle blends om koffieliefhebbers over de hele wereld te kunnen bedienen. Bij KantoorArtikelen.nl hebben we een uitgebreid assortiment Douwe Egberts-producten die beschikbaar zijn voor de zakelijke markt.


Geschiedenis

Douwe Egberts begon als een kleine koffie- en theewinkel in het Nederlandse plaatsje Joure in 1753. Het bedrijf werd opgericht door Douwe Egberts zelf, die begon met het branden en verkopen van koffiebonen aan de lokale bevolking. In de jaren die volgden, groeide het bedrijf uit tot een toonaangevende speler op de koffiemarkt, niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd. Douwe Egberts staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige koffiebonen, die op een duurzame en verantwoorde manier worden geproduceerd.


Assortiment

Douwe Egberts biedt een uitgebreid assortiment koffie en thee, waaronder gemalen koffie, koffiebonen, cups en pads. Het merk heeft verschillende koffieblends ontwikkeld, elk met een eigen smaakprofiel en karakter. Naast koffie biedt Douwe Egberts ook een selectie van thee aan, zoals groene thee, zwarte thee en kruidenthee. Voor elk moment van de dag biedt Douwe Egberts een passende koffie- of theesoort.


Koop Douwe Egberts bij KantoorArtikelen.nl

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige koffie en thee voor op kantoor, dan is Douwe Egberts een uitstekende keuze. Bij KantoorArtikelen.nl bieden we een uitgebreid assortiment Douwe Egberts-producten aan die geschikt zijn voor de zakelijke markt. Of je nu op zoek bent naar koffiebonen, gemalen koffie of cups, wij hebben het allemaal. Met de heerlijke blends van Douwe Egberts weet je zeker dat je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee op kantoor. Bestel nu bij KantoorArtikelen.nl en geniet van de beste koffie- en theesoorten van Douwe Egberts!

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Deze artikelen vind je wellicht ook interessant.
Levering (verwacht):
Handdoek Tork H2 multifold Premium kwaliteit 2 laags wit 100288
*De Tork Xpress® multifold papieren doekjes zijn de ideale oplossing als het toilet hygiënisch en representatief moet zijn. * Het zachte witte premium handdoekpapier maakt indruk dankzij de hoogwaaridge uitstraling en het aantrekkelijke reliëf. * Extreem absorberend en scheurbestendig, zuinig in gebruik. * Ideaal voor toiletruimtes met een laag tot gemiddeld bezoekersaantal. * Tork Xpress® multifold papierendoekjes is FSC gecertificeerd en met het EU Ecolabel wordt er gegarandeerd dat er een lager effect is op het milieu dan vergelijkbare producten. * Tevens is Tork Xpress® multifold papieren doekjes ISEGA-gecertificeerd, dat wil zeggen dat het papier geschikt is voor kortstondig contact met voedsel. * Deze gevouwen doekjes zijn geschikt voor de Tork H2 Xpress® multifold dispenser. * Verpakking; 21 bundels x 110 vel. * Afmeting 210 x 340mm.
Art. Nr.: Q890335

€ 63,70*
500+ op voorraad
Levering (verwacht):
99010 (S0722370) LW450/LW4XL 89x28mm Dymo label alternatief 2x 130st. Wit. Permanent
Goed werkend alternatief voor de 99010 / S0722370 van Dymo(R).Inhoud: 2 rollen a 130 labelsAfmeting: 89mm x 28mmKleur:  witBelijming: Permanent Technologie: Direct thermischLET OP! Deze labels zijn nog niet geschikt voor de Dymo(R) LW550 en LW5XLGeschikt voor:Dymo LW310 Dymo LW320 Dymo LW330 Dymo LW400 Dymo LW400 Duo Dymo LW400 Turbo Dymo LW450 Twin Turbo Dymo LW4XL Dymo LW WirelessMerknamen en handelsmerken zijn uitsluitend als referentie gebruikt. Afbeeldingen worden illustratief gebruikt. De rechten hiervan liggen bij hun respectievelijke eigenaren.
Art. Nr.: TCF-DYM-A99010-2

Vanaf € 1,18*

Accessoires

Levering (verwacht):
Boterkoekjes Douwe Egberts 150st
* Douwe Egberts Boterkoekjes. * Heerlijk boterkoekje voor bij de koffie. * De vorm van Douwe Egberts Aroma Lady is in het koekje afgebeeld. * De koekjes zijn per stuk verpakt in Douwe Egberts folie en worden geleverd in een doos van 150 stuks. * De meesterbakkers houden tijdens de bereiding toezicht op elke stap om zo de beste kwaliteit en smaak te kunnen garanderen.
Art. Nr.: Q890054

€ 20,91*
Levering (verwacht):
Koekjes Elite Special Chocolate Sensation mix 120 stuks
* De Elite Chocolate Sensation Koekjesmix bevat 8 soorten individueel verpakte koekjes. * Een mix van chocolade en half-gechocolateerd koffiekoekjes . * Lekker voor bij de koffie of thee. * Hygiënisch per stuk verpakt, eenvoudig te serveren. * Leverbaar in een omdoos à 120 stuks. * Probeer eens ook de andere producten in het assortiment.
Art. Nr.: Q890408

€ 44,23*
Levering (verwacht):
Koekjes Jules Destrooper Classic Range 150st.
* Onze koekjes zijn typisch Belgische producten die nog steeds gemaakt worden in West-Vlaanderen. * Jules Destrooper is trots op de erkenning als Belgisch hofleverancier. *Jules Destrooper gebruikt alleen maar 100% natuurlijke ingrediënten. * Er worden geen smaak-, bewaar- of kleurmiddelen toegevoegd. * Grondstoffen als Ierse zomerboter, amandelen uit Valencia, Belgische chocolade... worden vakkundig geselecteerd, wat topkwaliteit garandeert. *Met een heerlijk koekje van Jules Destrooper scoort u altijd bij de koffie. * Alle koekjes zijn afzonderlijk verpakt.
Art. Nr.: Q891105

€ 24,23*
Levering (verwacht):
Suikersticks Douwe Egberts 500x4gr
* Suikersticks voor koffie en/of thee.
Art. Nr.: Q890073

€ 17,84*
Levering (verwacht):
Suikersticks Douwe Egberts 900x4gr
* Suikersticks voor koffie en/of thee.
Art. Nr.: Q890074

€ 29,41*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog