Chocolademelk Chocomel vol 1 liter

€ 3,21 excl. BTW

Inhoud: 1
Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q1403721
Merk: Chocomel
Fabrikantcode: 10500
EAN: 8712800588320
Beschikbare voorraad: 84
Productinformatie
DE ENIGE ECHTE. Volle melk. Deze romige, smaakvolle chocolademelk van Chocomel is voor velen de enige echte, altijd onweerstaanbaar. Ingredieneten: gedeeltelijk afgeroomde melk, suiker, cacao (1,7%), stabilisator en carrageen. Chocomel is UTZ gecertificeerd voor eerlijke handel.


Eigenschappen "Chocolademelk Chocomel vol 1 liter"
Commerciële kleurnaam: Geel
Kleur: Geel
Soort drank: Chocolademelk
Merk / fabrikant "Chocomel"

Chocomel is een Nederlands merk dat bekend staat om haar heerlijke chocolademelk. Het merk is opgericht in 1932 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest geliefde chocolademelkmerken in Nederland. Chocomel is niet alleen lekker, maar ook van hoge kwaliteit en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.


Geschiedenis

Chocomel werd in 1932 opgericht als een samenwerking tussen de melkfabrieken in Noord-Nederland en het bedrijf Nutricia. Het merk begon met de productie van chocolademelk in flessen en groeide snel uit tot een van de meest populaire drankjes in Nederland. In 1961 introduceerde Chocomel de bekende gele verpakking en sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de Nederlandse supermarkten.


Assortiment

Chocomel biedt naast haar bekende chocolademelk ook andere drankjes, zoals de kant-en-klare Chocomel-karamel en de Chocomel-cappuccino. Daarnaast biedt het merk ook poedermixen aan, waarmee je thuis zelf gemakkelijk een lekkere kop chocolademelk kunt maken. Chocomel is een merk dat staat voor hoge kwaliteit en pure ingrediënten en het assortiment wordt voortdurend uitgebreid om aan de wensen van de consumenten te voldoen.


Koop Chocomel bij KantoorArtikelen.nl

Als je op zoek bent naar heerlijke chocolademelk, dan is Chocomel een uitstekende keuze. Bij KantoorArtikelen.nl bieden wij een uitgebreid assortiment Chocomel-producten aan, waaronder de klassieke flessen Chocomel, Chocomel-karamel en Chocomel-cappuccino. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met de beste garantie. Bestel nu en geniet van de heerlijke chocolademelk van Chocomel tijdens je werk!

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Alternatief

Levering (verwacht):
Chocolademelk Chocomel 0% toegevoegd suiker 20cl
* Chocomel in kleine pakjes van 20cl. * Er is 0% suiker toegevoegd laat je onbezorgd genieten! * Reken maar dat deze enige èchte Chocomel net zo onweerstaanbaar smaakt.
Art. Nr.: Q1403362

€ 5,57*
Levering (verwacht):
Chocolademelk Chocomel halfvol 1 liter
DE ENIGE ECHTE. Halfvolle melk Deze romige, smaakvolle chocolademelk van Chocomel is voor velen de enige echte, altijd onweerstaanbaar. Ingredieneten: gedeeltelijk afgeroomde melk, suiker, cacao (1,7%), stabilisator en carrageen. Chocomel is UTZ gecertificeerd voor eerlijke handel.
Art. Nr.: Q1403723

€ 3,21*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog