Inktcartridge Canon CLI-521 rood

€ 10,85 excl. BTW

Inhoud: 1 stuk(s)
Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q411234
Merk: Canon
Fabrikantcode: 2935B001
EAN: 4960999577517
Beschikbare voorraad: 27
Productinformatie
*Print gegarandeerd zonder problemen met de originele cartridges van Canon. * De documenten die je met de rode CLI-521 print, kenmerken zich door kwalitatief hoogwaardige afdrukken. * Deze cartridge print tot 445 pagina’s. * Binnen de Canon printers heb je vaak de mogelijkheid om in plaats van een gewone cartridge een XL/HC (high capacity) te gebruiken voor nog meer en goedkoper printen. * Deze XL/HC cartridge vind je dan terug bij de alternatieven. * Weten of je de juiste cartridge hebt? Kijk dan bij de specificaties ‘’geschikt voor’’ of jou Canon printer ertussen staat.


Eigenschappen "Inktcartridge Canon CLI-521 rood"
Aantal afdrukken: 445
Capaciteit: Standaard
Commerciële kleurnaam: Rood
Content: 9
Contenu (net): 9
Garantie: 24
Inhalt (Netto): 9
Inhoud (Netto): 9
Kleur: Rood
Model naam: CLI-521
Model name: CLI-521
Nom Modèle: CLI-521
Nombre d'impressions: 445
Number of Prints: 445
Seitenreichweite: 445
Soort Verbruiksartikel: Inktcartridge
Type of Office Machinery Consumable: Ink cartridge
Verpakking: Singlepack
Merk / fabrikant "Canon"

Topkwaliteit Aanwijsstokken, pointersfaxfotopapiergrootformaat papier op rolinktpatronenmultifunktionele printersoriginele merktonersoverige machines en softwareprint- en typelintenprint only printersprintpapier wit a3 formaatprintpapier wit a4 formaatprintpapier wit overige formatenscannerstransferkits, drums, fusersinktrollen voor printende rekenmachines, bureaurekenmachineswetenschappelijke rekenmachines en zakrekenmachines van Canon koop je voordelig en vertrouwd bij Kantoorartikelen.nl. Vrijwel alle Canon artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je betaalbaar en hoogwaardig papier zoekt dat gegarandeerd prima door je printer verwerkt wordt, dan maak je met papier van Canon de juiste keuze.

Historie

De geschiedenis van Canon begon in 1933, toen het Precision Optical Instruments Laboratory werd opgezet. In de beginjaren werd er gewerkt aan een 35mm camera. Het bedrijf was echter nog niet in staat om zelf zulke lenzen te produceren, en riep hulp in van Nikkor (het tegenwoordige Nikon).
Het bedrijf experimenteerde veel met fotografie, waaronder fotograferen met R?ntgenstraling.

In maart 2016 werd de medische tak van Toshiba overgekocht door Canon. Hiermee troefden ze landgenoot en concurrent Fujfilm af, zij hadden ook interesse in het overnemen van de medische divisie van Toshiba. Ook het Limburgse Oc? valt tegenwoordig onder de Canon vlag.

Oplossingen

Canon papier is van zeer hoge kwaliteit, en is verkrijgbaar in verschillende gewichten en voor verschillende printers. Zo is er het voordelige yellow label, geschikt voor normale printers en kopieerapparaten, maar er is ook het zeer zware Inkjetpapier, geschikt voor (bijna) alle inkjetprinters. Mocht geen van beide je volledig aanstaan, zijn er nog vele andere labels papier, en ze zijn kwalitatief allemaal even goed!

Advies nodig bij de aanschaf van Canon producten?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Canon producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Gerelateerde links van het merk
Aan het laden...

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog