0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Zithoogte 51 cm DIN ISO 5970 7

Geen producten gevonden

Deze categorie bevat nog geen producten.

Bij KantoorArtikelen.nl bieden we verschillende soorten schoolstoelen aan, in diverse kleuren en maten. Deze schoolstoelen zijn vooral geschikt voor de hogere klassen van het hoger onderwijs. Deze stoelen zijn leverbaar voor een lichaamsgrootte van 195 cm met een zithoogte van 51 cm. Eenvoudig besteld bij onze webshop tegen een mooie prijs.

Een goede zithouding

Ergonomie is niet alleen belangrijk voor volwassen met klachten. Wij bij KantoorArtikelen.nl vinden dat ergonomie ook voor studenten belangrijk is. Een goede zithouding draagt bij aan concentratie en prestaties van de studenten. De schoolstoelen die wij verkopen zijn ergonomisch en duurzaam, zodat jou leerlingen de juiste zithouding hebben en houden. Onze schoolstoelen hebben een ergonomische rugleuning zodat je studenten op school bij de les blijven. 

Leerlingenstoelen verkrijgbaar in diverse kleuren met passen schooltafels

Onze schoolstoelen zijn leverbaar in vele kleuren. Zo kan het klaslokaal worden gekleurd die past bij het beeld wat je wilt uitstralen en de sfeer die je wilt creëren. De meeste schoolstoelen zijn leverbaar in de kleuren blauw, licht blauw, licht grijs, geel, groen, lime groen, paars, oranje, rood en wijnrood. Onze schooltafels zijn leverbaar met kantenbanden in exact dezelfde kleur. Zo krijgt je klaslokaal een unieke uitstraling. In de gebruikelijke lokalen van het voortgezet onderwijs kun je een neutrale kleur schoolstoel gebruiken om de rust te bewaren. In lokalen die gebruikt worden voor creatieve vakken, kun je beter kleurrijke schoolstoelen plaatsen om de leerlingen enthousiast te maken en creativiteit te stimuleren. Zo creëer je bepaalde sfeer in het klaslokaal.

Op hoge scholen en universiteiten kunnen kleurrijke stoelen gebruikt worden om de onderwijsinstelling uniek te maken. Het gevoel van de school wordt anders. Tevens reageren vrouwen en mannen op andere kleuren. Zo kun je inspelen op het gevoel van de oriënterende student.

Conen Ultraflex

De nieuwe Ultraflex schoolstoel van Conen is een nieuwe generatie schoolstoel. De rugleuning heeft een bepaalde flexibiliteit zodat de schoolstoel zo buigt dat de student goed zit. 

Deze schoolstoel is ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan. Het zit- en rugvlak van deze schoolstoel is bijna onverwoestbaar. Conen geeft daarom 10 jaar garantie op de zitting van deze schoolstoelen. De frames worden gemaakt van stalen buisframe wat gepoedercoat word met een dikke laag zodat het frame lang dezelfde kleur houdt en niet gaat roesten.

Verdere hulp nodig?

Bij KantoorArtikelen.nl hebben we ruime ervaring met het leveren van stoelen voor het hoger onderwijs. We hebben meerdere onderwijsinstellingen ingericht. We weten welke zaken hierbij komen kijken en wat jij belangrijk vindt. We weten als geen ander dat de inrichting alleen mogelijk is in periodes waarin andere bedrijven niet leveren, zoals tijdens vakanties. Wij helpen je bij dit proces en richten je school zo in dat jullie nog jarenlang kunnen genieten van het schoolmeubilair.