0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Zithoogte 35 cm DIN ISO 5970 3

Geen producten gevonden

Deze categorie bevat nog geen producten.

Bij KantoorArtikelen.nl bieden we verschillende soorten schoolstoelen aan, in diverse kleuren en maten. Deze schoolstoelen zijn vooral geschikt voor de lagere klassen van het basisonderwijs. Deze stoelen zijn leverbaar voor een lichaamsgrootte van 135 cm met een zithoogte van 35 cm. Eenvoudig besteld bij onze webshop tegen een mooie prijs.

Een goede zithouding

Ergonomie is niet alleen belangrijk voor volwassen met klachten. Wij vinden dat ergonomie ook voor kinderen belangrijk is. Een goede zithouding draagt bij aan concentratie en prestaties van de kinderen. De schoolstoelen die wij verkopen zijn ergonomisch en duurzaam, zodat jou leerlingen de juiste zithouding hebben en houden. Onze schoolstoelen hebben een ergonomische rugleuning zodat de kinderen in je klas bij de les blijven. 

Leerlingenstoelen verkrijgbaar in diverse kleuren met passen schooltafels

Onze schoolstoelen zijn leverbaar in vele kleuren. Zo kan het klaslokaal worden gekleurd die past bij het beeld wat je wilt uitstralen en de sfeer die je wilt creëren. De meeste schoolstoelen zijn leverbaar in de kleuren licht blauw, blauw, lime groen, groen, paars, oranje, licht grijs, geel, rood en wijnrood. Onze schooltafels zijn leverbaar met kantenbanden in exact dezelfde kleur. Zo krijgt je klaslokaal een unieke uitstraling. Voor groep 1 tot en met 6 van de basisschool adviseren wij kleurrijke schoolstoelen om de kinderen enthousiast te maken en creativiteit te stimuleren. Ook kun je kleuren combineren en per rij een andere kleur kiezen. Zo creëer je bepaalde sfeer in het klaslokaal.

Conen Ultraflex

De nieuwe Ultraflex schoolstoel van Conen is een nieuwe generatie schoolstoel. De rugleuning heeft een bepaalde flexibiliteit zodat de schoolstoel zo buigt dat de scholier goed zit. 

Deze schoolstoel is ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan. Het zit- en rugvlak van deze schoolstoel is bijna onverwoestbaar. Conen geeft daarom 10 jaar garantie op de zitting van deze schoolstoelen. De frames worden gemaakt van stalen buisframe wat gepoedercoat word met een dikke laag zodat het frame lang dezelfde kleur houdt en niet gaat roesten.

Verdere hulp nodig?

Bij KantoorArtikelen.nl hebben we ruime ervaring met het leveren van stoelen voor basisscholen. We hebben meerdere basisscholen ingericht. We weten welke zaken hierbij komen kijken en wat jij belangrijk vindt. We weten als geen ander dat de inrichting alleen mogelijk is in periodes waarin andere bedrijven niet leveren, zoals tijdens vakanties. Wij helpen je bij dit proces en richten je school zo in, dat jullie nog jarenlang kunnen genieten van het schoolmeubilair.