0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

1-persoons schooltafels

Alle producten

247 resultaten

Ben je op zoek naar 1-persoons schooltafels? Hieronder vind je ons online assortiment schooltafels. Je kunt bij ons alle mogelijke schooltafels bestellen.

Ons aanbod van schooltafels

Ons grootste aanbod bestaat uit schooltafels van Duitse schoolmeubelenfabrikant Conen.

Elke schooltafel is verkrijgbaar in meerdere maten en 4 verschillende accessoires; uitneembare Ergo tray krat in mand, Ergo Tray in vak, uitneembare pennenbak of leeg vak. Hierbij passen uiteraard ook de bijbehorende Ergo Tray kasten en rekken. Elke leerling heeft in het klaslokaal zijn eigen lade en neemt die bij het begin van de les mee naar zijn of haar plaats. Hoe handig en praktisch is dat?!

Alle kleuren

Alle schooltafels zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren. De volkenrbladen zijn leverbaar in enkele kleuren. De melamine schooltafels zijn in meer dan 25 decors verkrijgbaar en diverse kleuren kantenbanden. De stalen frames zijn leverbaar in diverse RAL-kleuren.

Uiteraard voldoen alle schooltafels aan de voorwaarden voor het gebruik in de klas:
• ze zijn makkelijk te reinigen en vochtbestendig
• slijtvast, krasbestendig en stootvast
• UV-bestendig
• moeilijk ontvlambaar

De schooltafels uit de TH-modellenreeks is ook in hoogte verstelbaar. 

Duurzaam en stootvast

Conen staat voor eigentijds oerdegelijk 'studentproof' schoolmeubilair. De beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs mét 10 jaar garantie. Dat geldt ook voor deze 1-persoons schooltafels. Heb je specifieke wensen? Neem dan vooral even contact met een van onze projectinrichters op, want wij kunnen nog veel meer schooltafels leveren dan wat we hier in de online shop aanbieden! Schroom niet en bel ons met je vragen of voor advies.

Andere vormen schooltafels voor modern of groepsgestuurd onderwijs

In het onderwijs is er veel flexibiliteit nodig. Het klassieke lesgeven waar er een leraar voor in de klas staat, komt nog zelden voor. Pedagogen stellen daarom andere eisen aan het klaslokaal. Hierbij vormen de driehoekige schooltafels de kern van het nieuwe Conen-concept voor de inrichting van klaslokalen.