0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Hoge kasten open

Alle producten

35 resultaten

In deze categorie vind je hoge kasten zonder deuren. Het voordeel van  een open kast is dat je snel bij je spullen kan zonder dat er met deuren wordt geslagen. Dit is voornamelijk handig om ordners of boeken te bewaren. Als je geen slot op je kast hoeft is dit vaak een ideale oplossing.

Het nadeel van een open kast is dat je snel ziet als zaken niet mooi zijn opgeruimd. Scheven boeken of losse papieren zorgen voor onrust en komt slordig over.

Handig oplossing voor rommel in het klaslokaal

Conen heeft hiervoor handige oplossingen: Ergo Tray kratten en InBox kratten. Hierin kunnen verschillende handige schoolspullen worden opgeborgen. Helemaal handig dat kinderen deze kratten mee kunnen nemen tot aan hun werkplek en deze zelfs perfect in het opbergvakje van hun Conen schooltafel kunnen schuiven. Zo blijft hun tafeltje vrij van rotzooi.  

Pas je kast naar smaak aan

Onze Conen kasten zijn verder aan te passen naar wens. Wij raden aan goed na te denken over het decor van de kast. Je wilt een motief of kleur uitkiezen die past bij je klaslokaal en je scholieren. Kleur kan groot effect hebben op je scholieren. Deze kasten zijn leverbaar in 25 decors. De kratten zijn te krijgen in diverse kleuren.

Bel ons voor meer informatie onze klantenservice via +31 (0) 45 - 52 29 311