0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Lesmateriaal

Alle producten

23 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Slim bestellen = onnodige kosten besparen!

Bekijk onze blog

Lease

Ontdek onze lease mogelijkheden.

We hebben een breed aanbod van lesmateriaal online staan. In deze rubriek staat alles wat je helpt bij het lesgeven. Dit lesmateriaal is uitermate geschikt voor de basisschool, voortgezet onderwijs en wetenschappelijk onderwijs.

Lawaaistoplicht

Voor basisscholen en het voortgezet raden wij ons lawaaistoplicht aan. Het lawaaistoplicht meet het lawaai in het klaslokaal. Als het rumoerig is springt het lawaaistoplicht op geel. Als de scholieren echt te luidruchtig zijn springt het op rood. De docent kan zo de grens stellen en feitelijk aantonen dat de leerlingen de grens overschrijden. Door het lawaaistoplicht in te zetten tijdens de les wordt lesgeven plezieriger voor docent en leerling.

Lessenaars

Bekijk zeker ook ons mooie uitgebreide assortiment lessenaars ! De professionele lijn lessenaars is snel leverbaar in diverse uitvoeringen en standaard kleuren en decors. We kunnen lessenaars van diverse merken leveren. Wij raden Conen lessenaars aan. Deze zijn geheel aan te passen aan jou wensen. Tevens zijn deze lessenaars ontworpen voor scholen. Conen lessenaars zijn perfect voor het onderwijs.

Bestel snel en eenvoudig lesmateriaal

Bestel lesmateriaal goedkoop bij KantoorArtikelen.nl. Lesmateriaal is snel leverbaar. Heb je nog verdere vragen of hulp nodig bij de bestelling? Ons ervaren team is altijd bereid om jou te helpen. Neem contact met ons op voor met informatie over lesmateriaal of jou bestelling.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact