0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Herman Miller Setu bureaustoelen

Alle producten

1 resultaten


Direct comfort voor iedereen, overal. De Setu bureaustoel van Herman Miller is ook prima geschikt als vergaderstoel en nu snel en voordelig online verkrijgbaar bij KantoorArtikelen.nl. Hoewel technologie de aard van ons werk heeft veranderd, is de manier waarop we willen werken niet veranderd: in comfort. Setu-stoelen zijn op zo’n manier ontworpen dat ze comfortabel zijn vanaf het moment dat u erop gaat zitten.

Setu
Ontworpen door Studio 7.5 De functie en de omlijning van Setu zijn gevormd door de wereld om ons heen. De ontwerpers van Studio 7.5 observeerden hoe technologie de manier waarop we werken heeft veranderd, waar we werken en hoe we ons gedurende de dag bewegen. We werken meer samen, in diverse omgevingen en we besteden steeds minder tijd op elke plek. We gaan ervanuit altijd en overal te kunnen werken en we verwachten van meubelstukken dat ze dit mogelijk maken. Hoewel technologie de aard van ons werk heeft veranderd, is de manier waarop we willen werken niet veranderd: in comfort. De Setu-familie omvat multifunctionele stoelen, krukken, fauteuils en voetenbanken die zijn ontworpen voor direct comfort, vanaf het moment dat u gaat zitten. Een complementaire reeks tafels ondersteunt samenwerking in drie verschillende werkhoudingen.

Elk molecuul telt

Setu is de oplossing van Studio 7.5 voor de hedendaagse collaboratieve, minder formele werkplekken. Van de gracieuze kromming van zijn lintachtige armleuningen tot de duurzame, ongecoate H-alloy-basis; elk onderdeel van de Setu-stoel is nauwgezet vormgegeven – en opnieuw vormgegeven – om te zorgen dat elk molecuul op de juiste plek valt voor de gewenste functionaliteit.

Prestatie
Dankzij materiaalinnovaties hebben Setu-stoelen hun unieke combinatie van kracht en flexibiliteit gekregen. De Kinematic Spine™ gebruikt twee soorten polypropyleen om de weerstand te regelen wanneer u achterover leunt en hetondersteunt uw gewicht, zonder een bewegingsmechanisme. Het buigt en beweegt met elke beweging mee, zodat het reageert op de natuurlijke beweging van uw lichaam. Het fijn afgestelde Lyris 2® elastomere materiaal is eerdereen structureel element dan textiel en vormt Setu’s zitting en rugleuning die uit één stuk bestaan. Lyris 2 werkt samen met de Kinematic Spine van de Setu om uw gewicht gelijkmatig te verdelen en zich aan te passen aan uw contouren. Het open gaas ventileert ook uw lichaam om u comfortabel te houden. Bij gestoffeerde Setu-stoelen werkt de C-Layer suspensie met verschillende stofferingsopties, waardoor een gelijkwaardig ondersteuningsniveau wordt geboden. De veelzijdigheid van de Kinematic Spine geeft het Setu-concept de flexibiliteit om ondersteuning te bieden aan talloze verschillende houdingen. Met de Setu-fauteuil kunt u uw ideale leunpositie kiezen zonder ook maar één verstelling te doen. De multifunctionele Setu-stoel heeft een hoogteverstelling en dat is alles. Er is niets om mee te prutsen, niets om te verstellen, niets om over na te denken.  Setu-tafels zijn verkrijgbaar in vier hoogtes, drie diameters en verschillende oppervlakmaterialen om allemanieren te ondersteunen waarop u werkt: zittend, hangend of staand (deze staan niet online, vrag gerust om aanvullende info via info@kantoorartikelen.nl).

Design
Setu is Studio 7.5’s oplossing voor de hedendaagse collaboratieve, minder formele werkplekken. Van de gracieuze kromming van zijn lintachtige armleuningen tot het duurzame, ongecoate H-Alloy™-basis; elk onderdeel van deSetu-stoel is nauwgezet vormgegeven – en opnieuw vormgegeven – om te zorgen dat elk molecuul op de juiste plek valt voor de gewenste functionaliteit. Het resultaat is een milieuvriendelijk ontwerp, dat minder materiaal gebruikt – slechts 8 kilogram voor de multifunctionele stoel – en mensen van elke omvang ondersteunt, tot 136 kilogram. De volledige zitfamilie bevat multifunctionele stoelen, krukken, fauteuils en voetenbanken, met coördinerende tafels bij hoogtes die elke houding ondersteunen. Dankzij deverschillende stoffering- en materiaalopties kan Setu dienstdoen als een aandachtspunt of opgaan in elke ruimte waar u werkt of leeft.

Over Studio 7.5
Ontwerpers Claudia Plikat, Burkhard Schmitz, Carola Zwick en ingenieur Roland Zwick richtten in 1992 het in Berlijn gevestigde industriële ontwerpbedrijf Studio 7.5 op. Hun ontwerpen voor Herman Miller, waaronder de Setu-stoelen,Mirra en Mirra 2-stoelen en Metaform Portfolio™, weerspiegelen de wens om mensen meer controle te geven over hun werkomgeving en hulpmiddelen.

Materialen
Setu’s materialen vullen haar innovatieve prestatie aan. Kies het aanpassend comfort van Lyris 2 netbespanning van zitting en rug, of kies voor traditionele stoffering zonder op ondersteuning toe te geven, dankzij de C-Layerbespanning. Neem contact op met een van de collega's van de projectafdeling van KantoorArtikelen.nl via +31-45-5229311 of stuur je vraag  per mail naar info@kantoorartikelen.nl voor  de meest actuele selectie die beschikbaar is.