0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Herman Miller Sayl bureaustoelen

Alle producten

6 resultaten


Minder onderdelen, minder materiaal en toch alles wat een goede stoel moet zijn en nu is de Herman Miller Sayl bureaustoel online snel en voordelig te koop bij KantoorArtikelen.nl.

Sayl

Ontworpen door Yves Béhar. Goed design, gezonde ondersteuning en uitzonderlijke waard zijn altijd aantrekkelijk – en Sayl biedt alle drie. Door middel van slimme technieken voor het transformeren van simpele materialen hebben we Sayl voor meer mensen beschikbaar kunnen maken. Minder onderdelen en minder materiaal betekenen ook minder invloed op het milieu. Sayl-ontwerper Yves Béhar en ons ontwikkelingsteam hebben elk onderdeel van de stoel grondig overwogen en heroverwogen – en hebben uiteindelijk een betere, slimmere stoel gecreëerd die in zijn klasse het referentiepunt vormt voor kwaliteit, prestaties en design.
 

 

Sayls frameloze 3D Intelligent®-rugleuning laat u strekken en bewegen en vormt een gezonde balans tussen vrijheid en ondersteuning. De elastomeerstrengen verschillen in dikte en spanning om meer ondersteuning te bieden in de overgangsgebieden langs de wervelkolom en minder op alle andere plekken om volledige zitbewegingen aan te moedigen. De kuip van de gestoffeerde bureaustoel bootst het 3D Intelligent-suspensiemateriaal na en biedt dynamische ondersteuning met een traditioneler gevormde rugleuning. Een optionele ondersteuning voor de rug is beschikbaar voor beide bureaustoelmodellen en maakt een afstelbereik van iets meer dan 10 centimeter mogelijk.

Design

 

 

Yves Béhar liet zich inspireren door hangbruggen – structure die het meeste bieden met het minste materiaal – en paste de mechanische principes van deze verbazingwekkende structuren toe om Sayl te creëren. Het Eco-Dematerialized™-ontwerp van de stoel gebruikt op inventievere wijze minder materiaal om ergonomische ondersteuning te bieden voor mensen tot 159 kg. Sayls frameloze rugleuning en de Y-Tower®-ondersteuning zorgen voor een opvallend visueel uiterlijk dat zowel de inspiratie als de intentie van de ontwerper onthult. Of u nu kiest voor de volledige suspensie of de gestoffeerde rugleuning, een expressief kleurengamma geeft u voldoende opties voor het personaliseren van uw stoel.

 

Over Yves Béhar

 

Als afgestudeerde aan het Art Center College of Design begon Yves Béhar te werken voor hightechcliënten in Silicon Valley. Uiteindelijk voelde hij zich aangetrokken tot de gebieden van sport, kleding, technologie en meubels. Zijn bewondering voor Charles en Ray Eames is het eerste wat hem bij Herman Miller aantrok. “Ontwerp vormt de basis van de cultuur bij Herman Miller,” zegt hij. “Dus op een dag pakte ik de telefoon, belde ze op en zei: ‘Laten we gaan samenwerken.’” Zijn samenwerking met Herman Miller leverde de Sayl-stoelen en Public Office Landscape™ op. Optionele ondersteuning voor de rug, die op Sayl-bureaustoelen verkrijgbaar is, kan verticaal worden ingesteld om zich aan te passen aan de natuurlijke kromming van uw wervelkolom.

Materialen

 

Sayl biedt veel manieren om de uitstraling van je stoel aan te passen aan je persoonlijke smaak. Neem contact op met de collega's van onze projectafdeling voor informatie over de meest actuele stoffen en materialen via +31-45-5229311 of stuur je vraag per mail naar info@kantoorartikelen.nl.