0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Herman Miller Mirra bureaustoelen

Alle producten

2 resultaten


De Mirra bureaustoel is in 2005 door Herman Miller op de markt gebracht als een van de eerste volledig gecertificeerde cradle to cradle stoelen. Ergonomisch bezien een topstoel, die zichzelf meteen aan je verkoopt zodra je erop gaat zitten.
De Mirra heeftnog  een hele reeks aan certificaten waaronder; red dot design, greenguard, fortune en good design. Bij KantoorArtikelen.nl bestel je online je eigen Mirra razendsnel en voordelig. Wens je advies of wil je eens komen proefzitten, neem dan contact met ons op of bezoek KantoorArtikelen.nl.  
 

Mirra 2

Ontworpen door Studio 7.5. De manier waarop we werken is een evoluerend proces. Wij schakelen in een oogwenk om van individueel werk naar werken in teamverband, we hebben hulpmiddelen nodig die net zo dynamisch zijn als onze stijl van werken. Om aan deze behoefte te voldoen, wilden de ontwerpers van Studio 7.5 een sterk presterende stoel creëren die mensen ondersteunt die constant in beweging zijn. Mirra 2 beweegt met u mee, hij wordt één met uw lichaam. Als u zit, passen de rugleuning en de zitting zich onmiddellijk aan u aan. Met dynamische oppervlakken die reageren op uw kleinste bewegingen en simpele, intuïtieve instelmogelijkheden voor het afstellen van de houding, vormt de Mirra 2 een balans tussen direct comfort en persoonlijke ergonomie in een verfijnd ontwerp.

Ondersteuning voor zitbeweging start met een flexibele, maar goed ondersteunende stoel die uw lichaam vrij en natuurlijk laat bewegen. De lus-rugleuning van de Mirra 2 biedt beweegbaarheid, waardoor u zich kunt uitrekken en iets bovenu kunt pakken, terwijl de Harmonic™ 2 tilt voor een soepel en gebalanceerd gevoel zorgt wanneer u achterover leunt. Twee rugleuningopties laten Mirra 2 werken voor verschillendemensen en toepassingen. De zeer responsieve Butterfly Back is het resultaat van een nieuwe methode om een stoflaag te verenigen met aderen van polymeer, wat een dynamische hybridestructuur oplevert die als een suspensiemembraan werkt. De TriFlex™-rugleuning voldoet aan de meest strenge reinigingsprotocollen, omdat het geen textiellaag heeft. Beide rugleuningopties bieden passieve PostureFit® lendenondersteuning om verslapping te vermijden en uw wervelkolom in balans te houden. En beide zijn geventileerdom u zowel koel als ondersteund te houden, hoe actief u ook bent. De omvang, vorm en het patroon van de gaatjes in de TriFlex-rugleuning van Mirra 2 creëert ondersteuningszones die een gezonde zitbeweging mogelijk maken. De omvang, vorm en het patroon van de gaatjes in de TriFlex-rugleuning van Mirra 2 creëert ondersteuningszones die een gezonde zitbeweging mogelijk maken. De Butterfly Back is geventileerd voor thermisch comfort en is ultrareactief om u dynamische ondersteuning te geven bij het bewegen. De FlexFront®-zittingsrand past zich makkelijk aan, zodat hij goede ondersteuning biedt voor uw dijen wanneer u zit.

Door het dynamische ontwerp heeft Mirra 2 een verfijndprofiel en geeft hij een optische openheid aan elke ruimte. De nadruk op prestatie is goed zichtbaar. De individuele onderdelen van de stoel en hun functie zijn duidelijk variëren in materiaal en uiterlijk. Aangezien het design het uiterlijk van de onderdelen van de stoel definieert, zorgt de kleur daarvan voor significante opties bij het bepalen van het algemene uiterlijk van uw stoel. Extra opties voor textielsoorten, kleuren voor de lus-rugleuning en afwerkingsopties voor het onderstel moedigen aan tot personalisatie.

Over Studio 7.5

Ontwerpers Claudia Plikat, Burkhard Schmitz, Carola Zwick en ingenieur Roland Zwick richtten in 1992 het in Berlijn gevestigde industriële ontwerpbedrijf Studio 7.5 op. Hun ontwerpen voor Herman Miller, waaronder de Setu®-stoelen,Mirra en Mirra 2-stoelen en Metaform Portfolio™, weerspiegelen de wens om mensen meer controle te geven over hun werkomgeving en hulpmiddelen.

Materialen

Prestatie eisen definiëren de materialen van Mirra 2, die allemaal op elkaar kunnen worden afgestemd of contrast kunnen bieden waardoor er veel mogelijkheden worden geboden om je stoel aan te passen aan de persoonlijke smaak. Neem contact op met de collega's van de projectafdeling van KantoorArtikelen.nl voor informatie over de meest actuele stoffen en materialen via +31-45-5229311 of stuur je vraag per mail naar info@kantoorartikelen.nl.