0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Herman Miller krukken en baliestoelen

Alle producten

4 resultaten


Herman Miller is producent van onder andere de meest ergonomische bureaustoelen en ander kantoormeubilair ter wereld. Deze baliestoelen bieden ongekend hoog zitcomfort. Niet alleen vanwege de verlengde gasveer en het voetkruis, ook dankzij de bespanning van de zitting en de rug. In deze rubriek van KantoorArtikelen.nl  vind je Aeron en Setu krukken of baliestoelen;

De Setu-kruk moedigt verschillende houdingen aan, houdt zittende en staande mensen op ooghoogte van elkaar en ondersteunt dezelfde moeiteloze mix van stijl en comfort die je verwacht van Setu. Net zoals de oorspronkelijke Setu past iedereen op de baliestoel of kruk en is het meubelstuk een welkome toevoeging op elke plek. Verkrijgbaar met Lyris suspension of stoffen bekledingen in diverse trendy kleuren en zelf aan te passen naar de kleuren van je receptie, werkplek, balie of in de kleuren van je bedrijf.  

De Aeron kruk of baliestoel is de verlenging van het prijswinnende ontwerp van de Aeron-bureaustoel en deelt net als de Aeron bureaustoel hetzelfde kenmerkende uiterlijk. Dankzij het doordachte ontwerp zul je zelf altijd comfortabel zitten op deze baliestoel of werkkruk. De Aeron-baliestoel biedt een gezond comfort en een gebalanceerde lichaamsondersteuning door zijn innovatieve Pellicle weefsel en eenvoudig verstelbare bediening. Met het Fine-Tune voetringmechanisme kun je de hoogte van de voetring vanuit een zittende positie verstellen. Er zijn drie Pellicle-weefsels (membraan) in neutrale kleuren en een reeks aan afwerkingsopties om de Aeron te creëren die je wilt hebben en die past op je kantoor, je werkplek, de balie, receptie of in elke andere ruimte.