0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Herman Miller Cosm bureaustoelen

Alle producten

3 resultaten


KantoorArtikelen.nl stelt de Cosm van Herman Miller aan je voor;
De stoel voor jou !
Ga in een Cosm zitten en je zou zomaar kunnen vergeten dat u überhaupt in een stoel zit. Het doordachte ergonomische design reageert onmiddellijk op uw lichaam, beweging en houding, en biedt een natuurlijke balans en volledige ondersteuning. 

Vergeet de zwaartekracht
De automatische Harmonic Tilt van Cosm, de Intercept-suspensie en het flexibele frame werken samen om u een gevoel van gewichtloosheid te geven.

Automatische Harmonic Tilt
Het bewegingsmechaniek biedt onmiddellijk en automatisch evenwichtige ondersteuning en beweging, afhankelijk van uw lichaam en houding.


geen afstellingen nodig

Intercept-suspensie

De elastomeersuspensie is luchtdoorlatend en temperatuur-neutraal en de continue vorm elimineert de tussenruimte tussen de zitting en rug, aangepast aan het lichaam van elke persoon om dynamische ondersteuning van de wervelkolom te bieden.


naadloze ondersteuning


Flexibel frame
Het dunne maar sterke frame is onmerkbaar aanwezig en biedt ondersteuning tijdens het meebuigen, zodat u comfortabel uw bovenlichaam kunt bewegen.


Comfort in beweging

Kleurrijke Cosm
Cosm is beschikbaar in één tint van boven tot onder om de eenheid van het ontwerp en de sculptuurachtige kwaliteit van de stoel te benadrukken. De ontwerpers hebben samengewerkt met het materialenteam van Herman Miller om drie in kleur gedipte tinten te lanceren: Canyon, Glacier en Nightfall.

Introductie van Leaf-armleuningen
Om zoveel mogelijk comfort en gemak te bieden, ontwikkelde Studio 7.5 de Leaf-armleuningen van Cosm met een zacht maar stevig cradle-ontwerp dat een brede, aangename rustplaats biedt voor uw ellebogen. Het sling-ontwerp maakt het vasthouden van een telefoon of boek natuurlijk en comfortabel. De hoek van de armen betekent dat ze het bureau niet in de weg zitten wanneer het tijd is om weer online te gaan.