0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Herman Miller Celle bureaustoelen

Alle producten

1 resultaten


Betrouwbaar, hardwerkend design, dat zit als gegoten. De Celle bureaustoel van Herman Miller nu online snel en voordelig verkrijgbaar bij KantoorArtikelen.nl. Ontworpen door Jerome Caruso. De verwachtingen zijn hoog voor bureaustoelen – en op plaatsen waar verschillende mensen de stoel na elkaar gebruiken, 24 uur per dag, zijn ze zelfs nog hoger.

Het betrouwbare, hardwerkende design van Celle is bestand tegen zwaar gebruik, zelfs in de meest veeleisende omgevingen – van callcenters tot verpleegkundige afdelingen en van vergaderruimtes tot slaapzalen. Naast de veelheid aan ruimtes, past Celle ook bij een brede verscheidenheid aan mensen. De visie van ontwerper Jerome Caruso voor een technisch hoogstaand, intelligent oppervlak dat ondersteunend comfort voor iedereen kan bieden, leidde tot het exclusieve Cellular Suspension™ van Celle, een duurzaam systeem van polymeercellen en -lussen, dat ontworpen is om verschillende gebieden van het lichaam te ondersteunen en erop te reageren.

Prestatie
Geen twee van de 751 polymeercellen in de gepatenteerde Cellular Suspension-rugleuning met vering van de stoel zijn hetzelfde. De cellen en verbindingslussen zijn geconstrueerd om een “flexibele kaart” te vormen die zich aanpast aan uw unieke vorm en houding, waarbij uw rug wordt ondersteund terwijl u de vrijheid krijgt om te bewegen. Het systeem laat ook lucht doorstromen om de opbouw van warmte en vocht tijdens het zitten te vermijden. Celle dient ook een brede reeks van mensen. Met zijn ruime afmetingen en duurzame constructie is de stoel geschikt voor 95% van de bevolking. Bovendien is hij gecertificeerd voor personen tot 159 kg. Dankzij een volledige reeks instellingsopties kunt u de pasvorm volledig personaliseren. Celle is ontworpen om te passen bij een brede reeks van mensen. Zijn ruime zitting en duurzame constructie ondersteunen mensen tot 159 kg. Passieve PostureFit® lendensteun is ontworpen in Celle’s rugleuning om verslapping te voorkomen en goed stabiel te blijven. Celle-ontwerper Jerome Caruso zag een netwerk van honderden kleine “cellen” voor zich, elk bestaand uit een kussentje met verende lussen die de zitter ondersteunen en erop reageren.

Design
Celle biedt zowel veelzijdigheid als dynamische ondersteuning. Een geïnspireerd palet van warme kleuren geeft het technisch hoogstaande ontwerp een tijdloos uiterlijk dat visueel niet wedijvert met andere designelementen in een ruimte. De duurzaamheid van het Cellular Suspension-materiaal maakt Celle een geweldige keuze voor zelfs de meest veeleisende werkopstellingen in zakelijke, gezondheidszorgen leeromgevingen. Celle is ook verkrijgbaar met verschillende stofferingsopties. Zijn populairste configuratie mengt de prestaties van een suspensierugleuning met het bekende uiterlijk van een gestoffeerde zitting. Er is ook een volledig gestoffeerde versie verkrijgbaar.

Over Jerome Caruso
Al meer dan twee decennia is Jerome Caruso de eerste en enige ontwerper van de Sub-Zero®. Met meer dan 75 ontwerpoctrooien op zijn naam hanteert Caruso een praktische aanpak en wil graag alles doen: concepten, tekeningen, prototypes en constructie. “Hoe groter de uitdaging, hoe leuker het is om met de oplossing te komen,” zegt hij. Of die uitdaging nu een huishoudelijk apparaat of een ergonomische stoel is, de gevoeligheid voor de persoon is het essentiële inzicht wat Caruso in zijn werk meeneemt. Celle-ontwerper Jerome Caruso zag een netwerk van honderden kleine “cellen” voor zich, elk bestaand uit een kussentje met verende lussen die de zitter ondersteunen en erop reageren.

Materialen
Cellular Suspension kan gekozen worden voor alleen het rugpand, of voor rugpand en zitting. Uitvoeringen met gestoffeerde zitting en zitting zijn ook beschikbaar. Er is een grote keuze aan beschikbare kleuren voor Celle. Neem contact op met de collega's van de projectdivisie van KantoorArtikelen.nl en vraag meer informatie via +31-45-5229311 od per mail info@kantoorartikelen.nl over de meest actuele stoffen en materialen.