0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Herman Miller Caper bezoekerstoelen

Alle producten

1 resultaten


De kleurrijke, informele manier om er een stoel bij te pakken ! De Caper bureaustoel of vergaderstoel van Herman Miller is online snel en voordelig te koop bij KantoorArtikelen.nl.

Caper
Ontworpen door Jeff Weber . De perfecte draagbare stoel, Caper, is ontworpen om verplaatst te worden. Zet een paar Capers bij elkaar voor groepswerk. Plaats een groep Capers bij elkaar om een leslokaal te transformeren. Verplaats een hele kar met Caper-stapelstoelen van de vergaderruimte naar de cafetaria. Lichtgewicht, duurzaam en eenvoudig in gebruik; Caper is ideaal voor informele ruimtes waar verplaatsing wordt aangemoedigd. De multifunctionele versie en de vierpotige stapelversie van de Caper-stoel zijn beide ontworpen door Jeff Weber. Zijn doel, en dat van ons, was een ontwerp van comfortabele, mobiele stoelen, die ook betaalbaar zijn. “Te veel goed ontwerp lijkt duur te zijn,” zegt Weber. “Ik wilde dat cliché doorbreken.

Design

Jeff Weber baseerde zijn ontwerp voor de Caper op universele ontwerpprincipes. Het resultaat is een stoel die verschillende mensen en – net zo belangrijk – de diversiteit aan taken die zij uitvoeren, kan ondersteunen. De Caper-stoelfamilie is net zo stijlvol als veelzijdig en is verkrijgbaar in een palet van frisse, levendige kleurkeuzes. Verfijnde neutrale kleuren vullen aan, terwijl levendige primaire kleuren energie geven, wat praktische functionaliteit en ee beetje flair aan een ruimte geeft. Caper is ook vriendelijk voor het milieu, dat we allen delen. De stapelversie met plastic zitting is tot 95% recyclebaar en vervaardigd met 32% gerecycled materiaal.

 

 

Over Jeff Weber

 

Jeff Webers interesse in meubelontwerp begon toen hij de legendarische Bill Stumpf ontmoette. Samen vormden zij in 1999 Stumpf, Weber + Associates, waarbij ze uiteindelijk samenwerkten aan het baanbrekende ontwerp van deEmbody®-stoel. Tegenwoordig staat Jeff aan het hoofd van Studio Weber + Associates, die een ontwerpfilosofie hanteren die is gebaseerd op hun empathie voor de mensen die hun producten gebruiken. Jeff gelooft dat design “het bindweefsel is tussen mensen en de wereld.” Hij voegt eraan toe: “De kwaliteit van dat ontwerp dicteert echt de kwaliteit van de gebruikerservaring en definieert dus ons bestaan.”

Materialen

 

Het Caper kleurpalet voegt verscheidenheid toe aan deze praktische stoelen voor veelzijdig gebruik. Neem contact op met de collega's van de projectdivisie van KantoorArtikelen.nl voor informatie over de meest actuele stoffen en materialen.