0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Boekenkasten

Alle producten

7 resultaten

Onze kantoorblogs

 

Wil je meer weten?

Bekijk dan een van onze interessante blogs

De rol van de kantoorkast anno nu

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Boekenkasten zijn de perfecte toevoeging aan jouw kantooromgeving of jouw thuiskantoor. Het zijn vaak eyecatchers die horen te passen bij de rest van de omgeving. Daarom zijn kleur, materiaal en afmeting belangrijke kenmerken bij de keuze van de juiste boekenkast. Ook de inrichting is hierin uiteraard een belangrijke factor. Zo zijn er kasten die voorzien zijn van alleen verstelbare legplanken, terwijl andere boekenkasten ook opbergmogelijkheden hebben in de vorm van lades.

In ons assortiment vind je een ruim aanbod design boekenkasten van het merk Conen die direct leverbaar zijn. Deze kasten kunnen worden geleverd mét deuren of als open boekenkast. Een andere belangrijk aspect is de hoogte en breedte van de boekenkast. Een hoge boekenkast is er vaak vanaf xxx cm terwijl er ook kleinere boekenkastjes zijn. Ideaal voor kinderen.

We zien dat er vaak gekozen wordt voor een neutraal witte boekenkast. Jammer aangezien er vele andere kleurvarianten mogelijk zijn, die de kast het middelpunt een van ruimte kunnen maken. Deze zogenaamde boekenkast op maat zorgt ervoor dat je kast een uniek karakter krijgt.

Onze boekenkast experts helpen jou graag met de keuze voor de boekenkast die bij jou past. Je kunt hen bereiken op 045 - 5229311 of via info@kantoorartikelen.nl

 


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact