0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Telefonie

Alle producten

39 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

De voordelen van het werken met twee of meer beeldschermen

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Op elk kantoor gaat de telefoon. Telefoneren kan echter vaak prettiger zijn. We hebben daarom een aantal producten online staan, die ervoor zorgen dat jij beter verstaanbaar bent of minder gestoord wordt.
 

Headsets

We hebben diverse headsets voor jou online gezet. Headsets met 1 luidspreker zijn met name handig voor werknemers die nog met collega's moeten praten. Als je weinig overlegt met collega’s is een headset met 2 speakers mogelijk een betere optie.

Is het erg druk op kantoor? Hebben klanten moeite om je te verstaan? Kijk dan naar een noise-canceling headset, zoals de Jabra Koptelefoon C550 USB Duo bedraad. De microfoon van deze headset filtert een deel van de achtergrond geluiden weg zodat je beter verstaanbaar bent. Je hebt dit mogelijk zelf wel eens gehoord, of hebt de functie op je mobiele telefoon. Het is kenmerkend dat wanneer iemand niet praat, je helemaal niks hoort. Het lijkt dan alsof de verbinding wegvalt, maar dit is niet het geval.

Antikrul voor telefoonsnoeren

Een van de meest handige kleine dingen in deze categorie is onze antikrul accessoire. Dit kleine plugje zorgt ervoor dat je telefoonsnoer nooit meer opkrult. Je bespaart hiermee een hoop irritaties op het werk door dit kleine ding te bestellen.

Hulp nodig?

Weet je niet wat het beste geschikt is voor jou kantoor? Ons ervaren team kan jou verder helpen.  Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact