0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Bespaar tijd en geld met een vouwmachine

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Je kunt kiezen uit een hele reeks kantoormachines die je werk op kantoor een stuk gemakkelijker maken. Een aantal van deze kantoormachines kunnen we absoluut niet meer missen. Maar waar moet je nu aan denken bij de term kantoormachines? De volgende producten vallen allemaal onder het kopje kantoormachines:

Printers uiteraard; ook al printen we steeds minder, bijna niemand kan nog zonder. Je kunt bij ons kiezen uit multifunctionele printers, print only printers en cardprinters (plus toebehoor). Je vind bij ons trouwens ook 3D printers van het Nederlandse merk Builder! 

Beletteringsmachines oftewel handige etiket- en labelprinters. Ook wel labelmakers of labelwriters genoemd.

Net zoals printers, zijn ook scanners handige en veel gebruikte kantoormachines. Je vindt bij ons sheetfed scanners en flatbed scanners in verschillende prijsklassen. Eenvoudig in gebruik en energievriendelijk.

Documenten netjes geprint? Dan volgt de fase van presenteren. Immers, het oog wil ook wat en we weten allemaal dat de visuele presentatie minstens zo belangrijk is als de inhoud. Je wilt je document dus inbinden. Je hebt bij ons de keuze uit drie systemen met inbindmachines en de bijbehorende accessoires.

Ook handig en voor velen onmisbaar: lamineermachines. Lamineren is een techniek, waarmee je meer lagen van hetzelfde of verschillende materialen met elkaar verbindt. Handig, want het is vaak erg functioneel om papieren documenten te lamineren, vooral als ze tegen een stootje en grijpgrage vingers moeten kunnen en een langer leven beschoren moeten zijn.

Papiervernietigers zijn veel verkochte en vaak onmisbare kantoormachines. Maak gebruik van onze handige checklist, dan weet je precies wat jouw favoriete papiervernietiger wel en niet moet kunnen en wordt het kiezen een stuk makkelijker, want er zijn heel veel verschillende soorten te koop.

De snijmachine is vandaag de dag niet meer uit ons kantoorleven weg te denken. Geprinte of gedrukte rapporten, presentaties, tekeningen, offertes, brochures, foto’s en tal van andere documenten krijgen net dat beetje extra door ze in een mooi jasje te steken. Dat wordt in vaktermen ook wel nabewerking genoemd. Soms is een extra bewerking nodig, zoals boren of snijden. Wij bieden je hiervoor eenvoudige oplossingen, zodat je dit zelf effectief en zonder specifieke vakkennis kunt uitvoeren.

Vouwmachines vind je vooral in de postkamer van grotere bedrijven. Deze kantoormachines helpen je jouw poststukken snel en perfect te vouwen en klaar te maken voor verzending. De voordelen liggen voor de hand: je bespaart kostbare tijd en reduceert kosten.

De telefoon is eigenlijk de meest voor de hand liggende kantoormachine, hoewel niemand dit zo zal noemen. Alles wat met telefonie te maken heeft (van telefoons tot kabels en headsets), vind je in de gelijknamige rubriek.

Nog een die je misschien niet meteen onder machines zoekt, maar wel vindt: verwarming, koeling en luchtbevochtigers. Denk goed na over je binnenklimaat, want onze prestaties lijden er flink onder als de omstandigheden niet goed zijn en dat geldt ook voor bijvoorbeeld je servers of opgeslagen papier…  

Elektronische of automatische briefopeners zijn handige kantoormachines waarmee je iedere dag veel tijd (en dus geld) kunt besparen.

Een dicteerapparaat behoort tot de categorie (kleine) kantoormachines evenals rekenmachines. Je vindt bij ons printende rekenmachines (met telrol), financiële rekenmachines, bureau- of zakrekenmachines en wetenschappelijk rekenmachines.

Vragen of hulp nodig?
Onze getrainde en gemotiveerde vakmensen helpen je graag als je online niet meteen vindt wat je zoekt of als je nog vragen hebt. Bel of mail ons voor vrijblijvend advies en maak gebruik van onze vakkennis!


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact