0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Agenda's, organizers en kalenders

Alle categorieën

Alle producten

28 resultaten

Zakagenda's, omslagagenda's, weekagenda's, luxe organizers, kalenders in alle kleuren en maten. Maar wees er snel bij want ze zijn elk jaar weer snel uitverkocht.

Zakagenda's, omslagagenda's, weekagenda's, luxe organizers, kalenders in alle kleuren en maten. Maar wees er snel bij want ze zijn elk jaar weer snel uitverkocht.

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

Agenda, digitaal of papier?

Bekijk onze blog

Kantoorinrichting

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte inrichting.

Kantoorinrichting passend bij jouw werkomgeving.

Meer informatie

Een agenda of organizer; niemand kan nog zonder! Uit welke soorten agenda’s en organizers kun je kiezen? Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje, zodat je makkelijk kunt kiezen welke agenda het beste past bij jouw werk en wensen.
 

1. De kantooragenda

De traditionele kantooragenda om overzichtelijk alle afspraken te noteren is verkrijgbaar in alle soorten en maten: de korte kantooragenda, de lange kantooragenda, met een indeling per dag (dagoverzicht) of per week (weekoverzicht), met of zonder kolommen, met of zonder spiraal. De kantooragenda wordt meestal gebruikt als groepsagenda en is ideaal om te delen met één of meer collega’s. Maar je mag de kantooragenda natuurlijk ook helemaal alleen voor je eigen afspraken gebruiken!

2. De zakagenda

Wil je je agenda altijd en overal bij je hebben? Dan is een kleiner exemplaar op zakformaat handig. Je kunt kiezen uit:
• gebonden zakagenda’s
• zakagenda’s met een spiraal
• staand model
 • of een liggend model

3. Losbladige agenda's met omslag; organizer

Het voordeel van een losbladige agenda, is dat je dezelfde luxe, kwalitatief sterke omslag jarenlang kunt blijven gebruiken. Je koopt ieder kalenderjaar alleen een nieuwe navulling (dit wordt ook wel agenda-interieur genoemd). Die navullingen zijn er in verschillende varianten: per dag, per week, staand, liggend. Bovendien kun je meestal meer handige dingen kwijt in zo’n organizer, denk aan visitekaartjes, creditcards, een liniaal, speciale to do-notities en bijvoorbeeld je pen. De bekendste en misschien wel oudste organizer is de Succes Agenda, die nog steeds door heel veel mensen wordt gebruikt.

4. De kalender

Wil je geen agenda in ‘boekvorm’, dan is een kalender een prima alternatief. Wil je afspraken in het verleden nog een keer kunnen terugzoeken, dan is een kalender met spiraal handig; als je kiest voor een scheurkalender wordt het terugvinden lastig (tenzij je alle blaadjes hebt bewaard).

Tips voor het kiezen van een nieuwe agenda

Als je nog twijfelt over welke agenda je voor het nieuwe jaar wilt kopen, denk er dan eens over na over hoe je jouw agenda gebruikt. Plan je graag vooruit? Dan is een weekagenda erg handig. Heel je iedere dag veel afspraken of vaste tijdstippen? Dan werkt een agenda met dagindeling waarschijnlijk goed voor jou. 


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact