0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Originele inktcartridges

Alle producten

1341 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

5 Tips om je printer gelukkig en in leven te houden

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Inktpatronen of inktcartridges zijn de houders van inkt voor inkjetprinters. In onze webshop vind je een zeer uitgebreide selectie inktpatronen. Dat moet ook wel, want voor ieder merk printer heb je andere cartridges nodig. Bovendien zijn er vaak meer soorten (kleuren) printerinkt per merk vereist. Bij ons kun je gegarandeerd exact de juiste inkt bestellen die je nodig hebt. En heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste cartridges voor jouw printer, dan aarzel niet en bel of mail ons; wij helpen je graag!

Het kiezen van het juiste inktpatroon in 2 stappen

Inktcartridges zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Dat komt omdat iedere printerfabrikant andere eisen stelt. Dat betekent dat een patroon voor Brother niet zomaar in een printer van Canon past. De verkeerde cartrigde kopen, is zonde van het geld en soms kan het de printer zelfs beschadigen.

1. De goede patronen vinden, is dus belangrijk, maar dat is helaas soms ook een lastig klusje. Daarom hebben wij allereerst een handige merkenselector voor je, waarmee je heel gemakkelijk het juiste merk kunt selecteren. Klik op het merk in kolom hier links en je krijgt een selectie te zien van alle cartridges van dit merk.

2. Daarna is het nog belangrijk om het correcte inktpatroon te zoeken van het merk dat jij nodig hebt voor jouw specifieke printer. Want ook daar zijn vaak diverse opties beschikbaar voor verschillende printers. De snelste en makkelijkste manier om de juiste patronen te vinden, is door op het lege patroon te kijken; het typenummer dat daarop staat, vind je terug bij elke cartridge in onze shop.

Zo heb je in twee simpele stappen het juiste patroon te pakken.

Verschillende kleur inktpatronen

De kleuren van een printer worden aangeduid met de waardes 'CMYK'.
C = Cyan (cyaan)
M = Magenta (magenta)
Y = Yellow (geel)
K = Key (zwart).

Deze kleurcode staat altijd vermeld op de cartridge die je koopt.
Let bij de aanschaf van inktcartridges of je printer losse cartridges ondersteunt. In dat geval hoef je alleen de cartridge te vervangen van de kleur die op is.

Extra voordelig met multiverpakkingen

Bij ons kun je de meeste inktcartridges los bestellen, maar ook in combinatieverpakkingen. Losse patronen bestellen is weliswaar erg praktisch als er net even een kleur op is, maar zo ben je meestal wel duurder uit. Met onze multiverpakkingen kun je altijd even vooruit, zodat je niet telkens één patroon hoeft bij te kopen. Bovendien zijn ze extra voordelig door de combinatiekorting.

Bestel je inktpatronen nu bij Kantoorartikelen.nl! Ons aanbod van inktcartridges is niet alleen zeer uitgebreid, maar standaard ook heel voordelig geprijsd. En met ons handige keuzemenu heb je direct het juiste inktpatroon te pakken.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact