0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Donorrollen voor faxen

Alle producten

7 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

7x waarom onze huismerk toners voor laserprinters de beste keuze zijn

Bekijk onze blog

Print

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ons aanbod is nog veel breder. Laat ons jou inspireren over de mogelijkheden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen onze adviseurs jou helpen naar de perfecte machine.

Of je nou een printer wilt kopen, leasen of gewoon meer informatie wilt krijgen, bij KantoorArtikelen.nl ben je aan het juiste adres.

Meer informatie

Voor je fax heb je niet alleen gewoon (multifunctioneel) A4-papier of thermisch faxpapier op rol nodig, je moet ook een fax cartridge of een fax donorrol hebben, zodat je faxmachine het document ook kan afdrukken. Fax donorrollen behoren dus tot de categorie inktsupplies voor je faxmachine. Hieronder leggen we nog een keer uit wat een fax donorrol precies is en waar je op moeten letten als je een nieuwe donorrol gaat bestellen.

Wat is een fax donorrol precies?

In feite is een fax donorrol niets anders dan de inktcartridge van je faxmachine. Afhankelijk van je machine, heb je een donorrol in een bepaalde maat en vorm nodig. De ene donorrol ziet er uit als een normale inktcartridge, maar dan wat groter en platter, de andere is een echte rol. Heel vaak zijn het twee rollen naast elkaar waar het papier doorheen glijdt.

Als de inkt van je donorrol bijna op is, dan kan het zomaar gebeuren dat het binnenkomende bericht halverwege blijft hangen tussen de rollen. Wacht daarom nooit te lang met het vervangen van je donorrol, dan kun je dit probleem eenvoudig voorkomen.

Let op als je een donorrol voor je fax bestelt

Kijk even goed na wat het type- of artikelnummer is van de donorrol die je nu gebruikt in je fax!
 
Werk je met een multifunctionele printer die ook kan faxen of met een laserfax, dan heb je speciale fax cartridges of toners nodig en geen donorrollen! Je vindt deze speciale inktpatronen/-toners voor faxen hier bij de toners voor laserprinters.  Je herkent ze aan het woord ‘fax’ in de productnaam. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste inkt voor jouw fax, dan mag je ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen!
T 045/52 29 311
E info@kantoorartikelen.nl

Hoe werkt een fax?

Een fax stuurt via de telefoonlijn een kopie van een bestand op afstand naar een andere faxmachine. Een faxapparaat kan dus zenden en ontvangen (afdrukken).
Het woord fax heeft eigenlijk drie betekenissen:
1.     het is de naam van het daadwerkelijke communicatiemiddel
2.     het benodigde apparaat
3.     het ontvangen bericht


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact