0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Standaards voor TV's

Alle categorieën

Alle producten

86 resultaten

Handige blogs voor thuiswerken

 

Voordat je gaat bestellen, bekijk dan eerst onze blogs.

Hierin staat informatie die je helpen bij het samenstellen van jouw werkplek.

De beste monitorarm heet Flo

Bekijk onze blog

Lease

Ontdek onze lease mogelijkheden.

Vrijstaande monitoram-/standaard

Zoek je een (verrijdbare) monitorstandaard om een TV of touchscreen in te plaatsen? Je vindt ze bij ons in allerlei kleuren en maten, zelfs elektrisch in hoogte verstelbaar. Handig voor een presentatie of in een ontvangsthal. Ook voor kleinere schermen en notebooks hebben we verrijdbare oplossingen, bijvoorbeeld voor toepassingen in de zorg of op school. Voorzien van kabelgoten en extra stevige wielen. Topkwaliteit dus. Maar je bent natuurlijk ook bij ons aan het juiste adres voor een eenvoudige verhoger voor op je bureau of voor op tafel.

PLASMA-M1200 is een verrijdbaar flatscreen meubel, geschikt voor schermen tot en met 60 inch of 50 kg. Benje klaar met kijken of presenteren, dan kun je met dit meubel het scherm heel makkelijk verplaatsen. In hoogte verstelbaar van 80 – 120 cm, zwenkbaar en kantelbaar. De wieltjes zijn geremd en makkelijk te sturen. De kolom beschikt over ruimte om kabels in weg te werken.

Ben je op zoek naar een goede TV standaard, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier vind je al onze standaards voor TV's. Je kunt kiezen uit een vrijstaande TV standaard, een verrijdbaar model óf een TV standaard voor plafond- of wandmontage (in die laatste categorie heb je bovendien de keuze tussen een vast model of een elektrisch in hoogte verstelbare standaard). Waar moet je op letten als je een TV standaard gaat kopen? Hieronder geven we je een aantal tips.

1. Het eerste waar je op moet letten bij het uitkiezen van een TV standaard is de grootte van je scherm; dit in verband met de montagepunten en het gewicht.

2. Denk voor aanschaf goed vanuit welke hoogte(s) er naar het scherm wordt gekeken (i.v.m. de kijkhoek). Laat je de TV altijd op dezelfde hoogte staan, dan hoeft de TV standaard ook niet per se in hoogte verstelbaar te zijn. Ga je het TV scherm of de flatscreen op verschillende manieren gebruiken en wordt er de ene keer zittend naar gekeken en de andere keer staand, dan is een in hoogte verstelbaar model voor jou de beste keus. Dus let op of de TV standaard in hoogte verstelbaar is of niet. Wij hebben ook diverse modellen die elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. Sommige zijn zelfs voorzien van een (al dan niet afsluitbare) kast met ruimte voor een PC en/of media-apparatuur.

Verrijdbare TV standaards
Een verrijdbare TV standaard is ideaal als je de TV regelmatig naar verschillende ruimtes verplaatst.
Je kunt kiezen uit verschillende frames of onderstellen.
Ook hier geldt dat je je af moet vragen of je een model nodig hebt dat in hoogte verstelbaar is.
Bovendien hebben we ook (elektrisch) kantelbare verrijdbare modellen; deze zijn vooral zeer gewild bij onder meer architecten, ingenieurs en scholen.

Vrijstaande TV standaards
Een vrijstaande TV standaard kan, indien nodig, worden gezekerd met een kabel of in de grond.

TV vloerstandaards voor plafond- en wandmontage
Kies je voor een TV standaard die je aan het plafond of aan een wand wilt monteren, dan heb je keuze uit modellen met vaste beugel of met een aparte zuil met bijbehorend frame. 

Wil je meer weten? Heb je behoefte aan vrijblijvend advies over de beste TV standaard voor jouw doel? Dan aarzel niet. Neem gerust contact met ons en maak gebruik van onze vakkennis! Bel +31 (0) 45 - 52 29 311 of mail naar info@kantoorartikelen.nl.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact