0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Onze kantoorblogs

 

Wil je meer weten?

Bekijk dan een van onze interessante blogs

Altijd genoeg stopcontacten en oplaadpunten in, op en onder je bureau

Bekijk onze blog

Lease

Ontdek onze lease mogelijkheden.

Hier vind je ons complete assortiment tablet accessoires en smartphone accessoires. Van hoesjes, sleeves en styluspennen tot screenprotectors. Het aanbod accessoires voor smartphones en tablets is tegenwoordig enorm. Misschien ben je op zoek naar een specifiek merk; in de linker kolom zie je de merken waaruit je kunt kiezen. Vink gewoon jouw favoriete merk(en) aan en je krijgt een selectie van alle smartphone accessoires of de tablet accessoires van deze aanbieders.

Eén van de meest verkochte accessoires voor smartphones en tablets zijn de hoesjes. Hiermee voorkom je eenvoudig beschadigingen als krassen, stoten, vallen en vuil. Je vindt bij ons smartphonehoesjes en tablethoezen voor alle mobiele telefoons en tablets, in verschillende soorten, maten, materialen, kleuren en designs. Je pimpt je smartphone of tablet snel en simpel met een mooi hoesje, maar boven alles bescherm je het apparaat hiermee. Sommige hoesjes zijn zelfs waterdicht. Een aantal smartphone en tablet cases biedt nog meer functies dan alleen maar bescherming tegen beschadiging; ze bieden plek aan pasjes of laden je telefoon zelfs weer op.

Hoeveel bescherming heeft je smartphone of tablet nodig?

Met een hoes voor je tablet of smartphone maak je je apparaat net iets hipper, leuker, chiquer of mooier, maar de belangrijkste functie van een hoesje is dat het je smartphone of tablet beschermt. De vraag is dus: hoeveel bescherming wil je jouw apparaat geven? Het antwoord op die vraag is bepalend voor jouw keuze.

Behalve een hoes(je) kun je ook nog een screenprotector kopen voor je smartphone of tablet. Dit is een beschermende folie die je over het scherm van je smartphone of tablet plakt; je scherm blijft dan als nieuw en is beschermd tegen barsten.

Wat is een stylus pen?

Stylus is engels voor 'griffel'. Een stylus pen of touchscreenpen is een pen (of potlood) waarmee je op een touchscreen kunt schrijven of waarmee je het touchscreen kunt bedienen. Bij veel stylus pennen fungeert de ene kant als een normale balpen of fijnschrijver, met de andere kant kun je aantekeningen maken op het scherm van je smartphone of tablet. Het fijne is dat je met een stylus heel nauwkeurig kunt werken; veel nauwkeuriger dan wanneer je het touchscreen met je vingers bedient. Een bijkomend voordeel is dat er geen vingerafdrukken op je touchscreen achterblijven.

Tip als je een stylus pen wilt kopen

Niet elke stylus pen is voor ieder apparaat met touchscreen geschikt. De stylus pen voor een tablet of PC is bijvoorbeeld voorzien van elektronica. Daarom zijn deze styli over het algemeen duurder.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact