0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Monitorarmen muurmontage

Alle producten

137 resultaten

Monitorarmen wandmontage

Wil je een tv-scherm, flatscreen of touchscreen aan een wand bevestigen, dan kies je voor de speciale montagebeugels (beeldscherm steun) en monitorarmen voor wand- en muurmontage. Van de kleinste monitor tot het grootste plasmascherm, alles is mogelijk. Wil jij je monitor aan een wand bevestigen, dan hebben wij gegarandeerd de beste oplossing voor je. Een vaste steun, een kantelbare steun, een zwenkbare steun, you name it; voor monitoren tot wel 70 inch. Montagebeugels en monitorarmen voor wand- en muurmontage zijn geschikt voor schermen tot 50 kilo. Let wel altijd goed op dat je de juiste pluggen gebruikt voor jouw type wand of muur. Bel (045/52 29 311) of mail ons (info@kantoorartikelen.nl) gerust als je niet (zeker) weet welke pluggen je moet gebruiken.

Opzoek naar een extra zwaar uitgevoerde TV beugel voor wandmontage? De FPMA-W120 is Kantelbaar en het draagvermogen bedraagt maar liefst 35 kg! Geschikt voor schermen tot 40 inch. Geschikt voor drie verschillende VESA aansluitingen. Voor andere VESA maten hebben we altijd een passende adaptor.

Kantoorartikelen.nl heeft een breed aanbod muurmontage monitorbeugels, waaronder de merken Newstar en Legamaster.

Wij helpen je graag verder

Als je monitorbeugels op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.