0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Onze kantoorblogs

 

Wil je meer weten?

Bekijk dan een van onze interessante blogs

De beste monitorarm heet Flo

Bekijk onze blog

Lease

Ontdek onze lease mogelijkheden.

Hier vind je ons assortiment geluidsapparatuur en beeldapparatuur voor je computer. Dus ben je op zoek naar speakers, een monitor, webcam óf een hoofdtelefoon of oortjes, dan ben je hier aan het juiste adres. Je ontdekt bij ons de beste geluids- en beeldoplossingen, uiteraard tegen een faire prijs. Wil je beeldapparatuur of geluidsapparatuur kopen voor je computer, dan hebben we nog wat extra informatie voor je.

Op zoek naar PC-speakers?

Een set losse luidsprekers voor je computer zorgt voor die dosis extra beleving als je muziek luistert, films kijkt of games speelt. Lees waar je op moet letten als je PC-speakers gaat kopen. 

Webcam kopen?

Als je geen ingebouwde camera hebt in je computer, dan is een externe webcam een handig hulpmiddel om videogesprekken te voeren via je computer. Of om een videoboodschap voor iemand op te nemen. Het aanbod webcams is enorm groot en je kunt kiezen uit verschillende soorten webcams die je op je computer kunt aansluiten. Er zijn ook speciale webcams voor laptops en notebooks.

Een webcam hoeft niet bijzonder duur te zijn; je hebt al een eenvoudig model voor minder dan 15 euro. Wil je een model dat meer kan, dan zul je een paar tientjes meer kwijt zijn. De prijzen kunnen zelfs oplopen tot maar liefst honderden euro’s, maar dan heb je ook iets speciaals in handen. Je vindt bij ons webcams van de gerenommeerde merken Logitec, Hama, HP en Trust. Hier vind je meer informatie over webcams en waar je op moet letten als je een webcam wilt aanschaffen.

Ongestoord luisteren

Wil je een ‘gewone’ koptelefoon (of wat mooier gezegd een hoofdtelefoon) of oortjes? Je hebt de keuze uit talloze modellen in allerlei vormen, kleuren en maten. Onder het kopje hoofdtelefoons en oortjes vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden, de voordelen en specificaties.

Monitoren

Ons online assortiment monitoren is beperkt tot modellen van Philips en de professionele en kwalitatief hoogwaardige touch schermen van Legamaster. Ben je op zoek naar een andere monitor, dan bel of mail ons gerust, we gaan graag en vrijblijvend voor je zoek naar jouw favoriete monitor.


Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Hulp of advies?

Wij helpen u graag

+31 (0) 45 - 52 29 311 +31 (0) 45 - 52 29 311
Ma — Vr · 08:30 — 17:00 uur
Wij helpen je graag verder
Chatten
Direct persoonlijke contact