Nieuws blog

Bij ons géén Black Friday; het hele jaar door, fair pricing.
donderdag 28/11/19
De Black Friday Madness slaat weer in alle hevigheid toe in Nederland. Maar geen zorgen, wij bestoken je vandaag NIET met de meest krankzinnige Black Friday Deals.
Bij ons géén Black Friday; het hele jaar...
Lars Pacbier FB4: "Samen succesvol zijn"
donderdag 21/12/17
Wat hebben opblaasfiguren, de Disney-muisjes van Assepoester, steps en loopfietsjes, een grote rode ouderwetse telefoon (only for emergency), een levensboom, talloze kekke fotolijstjes aan de muren, een polaroid-verjaardagsslinger, een roulerende bibliotheek, chill-out couches en een dartbord met elkaar gemeen? Ze zorgen voor de unieke smaak, kleur en beleving in het nieuwe kantoorpand van FB4 | Young social media professionals in Heerlen.
Lars Pacbier FB4: "Samen succesvol zijn"
KantoorArtikelen.nl richt Glazen Huis in
zondag 26/04/15
Nou ja, we hebben natuurlijk niet het Glazen Huis zelf ingericht, want dat staat er pas vanaf 18 december dit jaar, maar wel het kantoor van het team dat verantwoordelijk is voor de promotie van het Glazen Huis Heerlen 2015. Trots dat wij zo ons duurzame steentje kunnen bijdragen en aandacht mogen vragen voor de 11e editie van Serious Request.
KantoorArtikelen.nl richt Glazen Huis in
Boontjes branden bij Koffiebranderij Peeze
donderdag 13/02/14
Onze koffiespecialist Jörgen Sweers doet in deze blog verslag over een bezoek aan onze leverancier van de lekkerste en duurzaamste koffie, Koffiebranderij Peeze in Arnhem. 
Boontjes branden bij Koffiebranderij...
Happy holidays en een inspirerend 2014!
donderdag 19/12/13
#kerst is al bijna trending topic in Nederland en de kerstwensen vliegen je om de oren. Kortom, de feestdagen staan voor de deur. Traditie is nou eenmaal traditie en dus grijpen ook wij dit moment heel graag aan om jullie opnieuw allemaal hartelijk te bedanken voor jullie vertrouwen in ons! Maar ook om jullie alvast bijzonder mooie en fijne feestdagen en een inspirerend 2014 toe te wensen. Namens het hele team van KantoorArtikelen.nl: Happy Holidays! P.S. Onze webshop is 24/7 open! Alleen de bezorging rondom de feestdagen zal iets langer duren dan je van ons gewend bent.
Happy holidays en een inspirerend 2014!
KantoorArtikelen.nl helpt Tisaco uit de brand
dinsdag 17/12/13
Op 13 november jl. werd het hoofdkantoor van Tisaco in het Limburgse Nuth getroffen door een uitslaande brand. Het bedrijfspand werd volledig verwoest door de enorme vlammenzee. Eén dag later werden de eerste noodpakketten kantoorartikelen al bij Tisaco afgeleverd. Een kleine 2 weken later, op 29 november, was de tijdelijke locatie aan de Thermiekstraat ingericht en kon Tisaco haar deuren voor het publiek alweer openen. Afgelopen donderdag is de laatste hand gelegd aan het voorlopige onderkomen van de verbouwspecialist en bedenker van Het Lekker Leven-concept in Nuth; het nieuwe lease-meubilair is geleverd en het Tisaco-team is weer als vanouds 100% operationeel. Eén dag na de verwoestende brand zat Igor Soons van nabijgelegen KantoorArtikelen.nl in Hoensbroek/Heerlen al met eigenaar Jos Tillmanns van de Tisaco Groep aan tafel om te bespreken hoe Tisaco zo snel mogelijk weer op de been kon worden geholpen. “Onder het motto hoe-houden-we-het-aan-de-gang.nl”, aldus Soons, die al heel wat vergelijkbare succesvolle noodhulpoperaties op zijn c.v. heeft staan. “Dankzij ons enorme netwerk en onze expertise is KantoorArtikelen.nl gelukkig altijd weer in staat om ondernemingen, die door wat voor catastrofe dan ook worden getroffen, in recordtijd uit de brand te helpen. De dag na de brand hebben we ervoor gezorgd dat het noodrantsoen kantoorartikelen al in Nuth aanwezig was: een printer, kopieerapparaat, koffiemachine, servies, papier, pennen etc.” Een kleine 3 weken later is de tijdelijke locatie helemaal ingericht. Soons vervolgt: “Wij konden Tisaco meteen een geweldig aanbod doen in een tijd waar grote investeringen voor het opnieuw opbouwen van het verwoeste bedrijfspand voor de deur staan: het leasen van al het kantoormeubilair. Financieel aantrekkelijk en duurzaam, want we bieden alleen cradle-2-cradle meubilair ‘te huur’ aan.” Jos Tillmanns voegt toe: “Een flexibel en efficiënt concept, de ideale oplossing voor ons op dit moment!” Tillmanns is dankbaar voor de hulp van KantoorArtikelen.nl, waardoor de tijdelijke locatie aan de Thermiekstraat 4a al zo snel weer kon worden geopend. “Wij zijn nu weer volledig operationeel en kunnen onze loyale klanten, die de afgelopen weken veel begrip hebben getoond, gelukkig als vanouds weer van dienst zijn. In deze tijden van nood leer je mensen kennen. De betrokkenheid en inzet van ons eigen team was ook fantastisch, net zoals het begrip en de medewerking van al onze leveranciers. Zelfs collega’s boden ons hulp aan en leefden met ons mee.” Tillmanns besluit: “2014 wordt het jaar van het grote bouwen. We verwachten dat het nieuwe pand aan het einde van de zomer klaar is.” KantoorArtikelen.nl is blij dat Tisaco weer ‘in the running’ is en wenst de Groep de komende maanden heel veel succes toe. Foto brand: Jos Pillaerds
KantoorArtikelen.nl helpt Tisaco uit de...
Het Leukste Kantoor huur je via KantoorArtikelen.nl
donderdag 10/10/13
Ben je op zoek naar betaalbare kantoorruimte in het centrum van Heerlen? Opgelet! In het kantoorverzamelcomplex aan de St. Franciscusweg 36 zijn 5 mooie en perfect afgewerkte kantoorunits van 20 m2 te huur. Voor slechts 275,- per maand (excl. BTW) heb je al een ideale werkruimte. Een buitenkans voor starters en zelfstandige professionals. Heb je meer ruimte nodig en wil je 2 of meer units huren? Ook geen probleem. Alles is mogelijk! Als huurder deel je toilet en pantry met de andere ‘bewoners’ aan de St. Francisusweg, evenals de tuin. De auto parkeer je voor de deur op eigen terrein. Het multitenant gebouw ligt gunstig in het centrum; binnen luttele minuten zit je op de stadsautobaan. De kantoren zijn per kamer beschikbaar en de huurtermijn is – tot op zeker hoogte – flexibel. Meer weten? Bel of mail Jules Spauwen: T 06 21 56 52 61, E js@beckers-spauwen.nl. Of neem hier een kijkje voor meer info. Succesvol full facility businessmodel Met het in eigen beheer en op maat faciliteren van onder meer kantoorverzamelgebouwen vult de ITC Groep sinds 1997 een gat in de markt. En dat met succes. “Wij hebben sinds eind jaren tachtig een mooie trackrecord opgebouwd met de uitvoering van complete inrichtingsprojecten, waarbij wij verantwoordelijk waren voor de volledige projectorganisatie”, vertelt directeur/eigenaar Igor Soons. "Dus toen zich in 1997 de gelegenheid voordeed om verhuurbare kantoorunits in ons eigen pand aan de Nijverheidsweg in Hoensbroek te realiseren, was het full facility businessmodel snel geboren.” Niet alleen kantoren, ook winkelpanden vullen de vastgoed-portefeuille van KantoorArtikelen.nl. “Het concept is in beide gevallen hetzelfde, alleen de wensen van de huurder qua inrichting zijn anders. Maar daar draait het uiteindelijk altijd om. Dat is dan ook de sleutel voor ons succes: inspelen op wat de opdrachtgever wil en ervoor zorgen dat hij een kantoor of winkel op maat krijgt, die zijn verwachtingen overstijgen. En dat alles tegen een betaalbare prijs.”
Het Leukste Kantoor huur je via...
KantoorArtikelen.nl en C’magne C’onnecten
donderdag 04/07/13
De bewoners van ©-mill in Heerlen kunnen vanaf vandaag tegen scherpe tarieven inkopen in onze webshop. KantoorArtikelen.nl en ©-mill-exploitant C’magne tekenden voor deze mooie samenwerking, waardoor de bewoners voortaan profiteren van exclusieve inkoopvoordelen.
KantoorArtikelen.nl en C’magne...
LijnSpel wint scooter!
vrijdag 14/06/13
De winnaar van onze Groene Voorjaarsactie is LijnSpel uit Heerlen. Zij zijn de trotse bezitters van de elektrische scooter. Leo Crombach en Lars Rompen kwamen vandaag naar onze vestiging in Tegelen voor de sleuteloverdracht.
LijnSpel wint scooter!
Het tijdperk van de tellertikken komt ten einde
donderdag 13/06/13
KantoorArtikelen.nl kiest voor bellen via Internet
Het tijdperk van de tellertikken komt...
Kyocera Field Service Engineer van het jaar
maandag 06/05/13
Henk Janssen, onze chef Technische Dienst van de divisie kantoormachines, dingt mee naar de felbegeerde titel ‘Field Service Enigeer’ van het jaar!
Kyocera Field Service Engineer van het...
Het Leukste Kantoor: foto-impressie van de finale in Toverland
vrijdag 03/05/13
Tijdens de finale van Het Leukste Kantoor van Nederland op woensdag 17 april 2013 streden Bewegender-Wijs, Finovion, ProActive Software en Limburg Professionals netwerkplek om de felbegeerde titel. Ons foto-verslag hierboven (klik op de pijltjes links of rechts om alle foto's te bekijken).  
Het Leukste Kantoor: foto-impressie van...
ProActive Software heeft Het Leukste Kantoor van Nederland
maandag 22/04/13
Vier finalisten streden op 17 april jl. in de finale in Toverland: ProActive Software uit Haarlem wist de titel 'Leukste Kantoor van Nederland' in de wacht te slepen.
ProActive Software heeft Het Leukste...
Ontknoping van het leukste kantoor van Nederland
woensdag 17/04/13
‘Tromgeroffel’… Het is zover! De grote dag is aangebroken. Vandaag hebben we de finale van het leukste kantoor van Nederland voor de boeg. Zes finalisten zullen strijden om de titel. De pitches zijn inmiddels binnen en de spanning is om te snijden!
Ontknoping van het leukste kantoor van...
KantoorArtikelen.nl en Het Leukste Kantoor in de media
donderdag 21/02/13
Deze maand twee leuke artikelen over Het Leukste Kantoor van Nederland in Kantoor Business Magazine (KBM) en Kantoor & Efficiency (K&E).
KantoorArtikelen.nl en Het Leukste...
KantoorArtikelen.nl en BTM Parkstad Limburg slaan handen ineen
donderdag 21/02/13
Nog meer voordeel voor ondernemers in Parkstad Limburg dankzij samenwerking tussen BTM en KantoorArtikelen.nl.
KantoorArtikelen.nl en BTM Parkstad...
Het Leukste Kantoor: Meedoen = winnen!
donderdag 21/02/13
Nog zo'n 6 weken te gaan en dan sluiten de stembussen voor de eerste ronde van Het Leukste Kantoor. Wat ons betreft zijn alle kandidaten nu al winnaars. Want meedoen aan Het Leukste Kantoor vergt guts, zo blijkt. Meld je voor 31 december a.s. aan en win!
Het Leukste Kantoor: Meedoen = winnen!
Online verkiezing Het Leukste Kantoor van Nederland van start
donderdag 21/02/13
Wie heeft het leukste kantoor van de wereld? De online verkiezing van Het Leukste Kantoor van Nederland, die nu losbarst, zal antwoord geven op deze vraag. Alle kantoren in Nederland, van ZZP’er tot multinational en alles daar tussenin, kunnen zich nu aanmelden op de website www.hetleukstekantoor.nl. 
Online verkiezing Het Leukste Kantoor...
Kantoorinrichting op maat voor MKB24
donderdag 21/02/13
Het team van MKB24 geniet morgenvroeg van de eerste werkdag in zijn gloednieuwe kantoor aan de Heerlense St. Fransiscusweg. MKB24 is de jongste huurder in één van de multitenant complexen van KantoorArtikelen.nl. Met het in eigen beheer en op maat faciliteren van onder meer kantoorverzamelgebouwen vult de ITC Groep sinds 1997 een gat in de markt. En dat met succes.
Kantoorinrichting op maat voor MKB24
Eerste 24 liter KantoorArtikelen.nl-bier gebrouwen!
donderdag 21/02/13
Bier brouwen is geen sinecure, het is gewoon keihard werken! Dat hebben Guido Dumoulin en Rene de Bakker, de winnaars van onze Saab-fotowedstrijd (Thijs Andela kon er helaas niet bij zijn), gisteren aan den lijve ervaren. Zij hebben keihard de handen uit de mouwen moeten steken. Schroten, roeren, roeren en nog eens roeren.
Eerste 24 liter KantoorArtikelen.nl-bier...
Winnaars Saab-fotowedstrijd bekend!
donderdag 21/02/13
De winnaars van onze ludieke Saab-fotowedstrijd zijn bekend. Met de meeste views zijn Thijs Andela (de origineelste), Rene de Bakker (de brutaalste) en Guido Dumoulin (de eerste) als winnaars uit de bus gerold. De heren gaan aanstaande donderdag, 30 augustus, samen met ons en De Kleinste Brouwerij van Nederland bockbier brouwen in de Mechelerhof in Mechelen
Winnaars Saab-fotowedstrijd bekend!
Geslaagde hulpoperatie voor Utrechtse asbestslachtoffers
donderdag 21/02/13
In de week van 23 juli is er vanuit het zuiden van het land een klein wonder verricht. Met vereende krachten werd in de kortst mogelijke tijd een hulpoperatie voor de Utrechtse asbest-gedupeerden op poten gezet, die zijn weerga niet kent...
Geslaagde hulpoperatie voor Utrechtse...
Fotowedstrijd: Flits en win!
donderdag 21/02/13
Sinds 31 mei jl., staat onze 300 pk sterke Saab Aero 9000 uit 1993 ‘poleposition’ voor #spoedjes in heel Limburg. Wij dagen jullie uit! Zie je onze Super-Zweed rijden, ben je snel genoeg om ‘m te flitsen en de foto voor 24 augustus a.s. op onze Facebook-pagina te posten, dan maak je kans op een te gekke prijs!
Fotowedstrijd: Flits en win!
KantoorArtikelen.nl zet 1e Nederlandse Saab 9000 Aero (1993) in voor spoedbezorgingen
donderdag 21/02/13
Vandaag op de kop af 10 jaar geleden plaatste facilitair manager Ivo Wetzels van Stienstra in Heerlen de allereerste bestelling bijKantoorArtikelen.nl. Ter ere van dit jublileum werd de Limburgse vastgoedgigant vanochtend met een ludieke bezorgactie verrast.
KantoorArtikelen.nl zet 1e Nederlandse...
TVL Business over het nieuwe werken
donderdag 21/02/13
Op zondagochtend 10 juni was directeur/eigenaar Igor Soons van KantoorArtikelen.nl te gast bij Maurice van der Linden in TVL Business (TV Limburg). De uitzending stond deze keer helemaal in het teken van ‘het nieuwe werken’ bij LIOF Business Centers en LIJNSPEL in Heerlen.
TVL Business over het nieuwe werken
Lijnspel creëert 30 nieuwe flexwerkplekken
donderdag 21/02/13
Vanaf vandaag, 10 april 2012, is Parkstad Limburg 30 nieuwe flexwerkplekken rijker. Netwerkorganisatie LIJNSPEL creëerde de extra flexplekken in het Heerlense Liof BC Technohouse in samenwerking met KantoorArtikelen.nl. "Alweer een sterk staaltje co-creatie", aldus één van de LIJNSPEL-initiatoren Leo Crombach.
Lijnspel creëert 30 nieuwe...
Alles over leuker werken
donderdag 21/02/13
Welkom in ons KantoorJournaal. Hier kun je rekenen op álles over leuker werken. Laat je iedere keer weer inspireren met onze GRATIS tips over gezond(er), slimmer, efficiënter en leuker werken​.
Alles over leuker werken
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×