Ergonomie en meubilair Blog

6 Mobiele werkplekken: laat je inspireren
maandag 08/04/19
Een mobiele werkplek, in de letterlijke zin van het woord een werkplek die mobiel is. Verplaatsbaar dus. Niet gebonden aan één vaste plek. Bijzonder aantrekkelijk nu het mooie weer in aantocht is. Want wat is er fijner om je werkplek dan naar buiten te verplaatsen? Wij presenteren 6 mobiele werkplekken. Laat je inspireren.
6 Mobiele werkplekken: laat je...
Balance.Chair: deze zit-sta stoel is uniek in zijn soort
dinsdag 30/10/18
De Balance.Chair sleepte onlangs een Red Dot Design Award in de wacht. Niet verwonderlijk, want deze revolutionaire zit-sta bureaustoel is niet alleen prachtig om te zien, hij is ook nog eens gemaakt van eersteklas materialen en boven alles uniek in zijn soort. Ontdek het geheim van de Balance.Chair.
Balance.Chair: deze zit-sta stoel is...
Fiets je fit en slim terwijl je werkt op een deskbike
maandag 22/10/18
Actief zitten, staan en tussendoor even lekker fietsen. Uh, fietsen? Jazeker! Het is de ideale oplossing om nog meer te bewegen terwijl je werkt. De voordelen? Die liggen voor de hand: je fietst jezelf niet alleen fit, maar ook slim en creatief. Ontdek in deze blog het geheim van de deskbike.
Fiets je fit en slim terwijl je werkt op...
Presteer beter met helder licht op kantoor
maandag 08/10/18
Licht zorgt er niet alleen voor dat je beter kunt zien, licht heeft ook een positief effect op je prestatievermogen. Omgekeerd geldt: werk jij in een slecht verlichte omgeving, dan word je niet alleen duf, je loopt ook het risico dat je dommer wordt. Ontdek in deze blog waarom en hoe je dit voorkomt.
Presteer beter met helder licht op...
5 goede redenen om een zit-sta bureau te kopen
dinsdag 19/06/18
Twijfel jij nog of je een zit-sta bureau moet kopen? Lees dan snel verder, want in deze blog onthullen wij de 5 belangrijkste redenen waarom je vandaag nog zou moeten besluiten om een zit-sta werkplek in te richten. Dat je per uur 50 calorieën extra verbrandt als je staand werkt, is slechts een bijkomend voordeel… ;-)
5 goede redenen om een zit-sta bureau te...
Ontdek waarom whiteboards en flipovers die-hards zijn in de digitale evolutie
dinsdag 29/05/18
Je bent niet de enige als je denkt dat whiteboards en flipovers volledig van het toneel verdwijnen met de massale intrede van grote en kleine interactieve touchscreens. Maar dat gaat niet gebeuren! Waarom niet, ontdek je in deze blog. En ook waarom jij vooral moet blijven schrijven.
Ontdek waarom whiteboards en flipovers...
Waarom de verticale muis een life-saver is
maandag 14/05/18
Een computerleven zonder muis is ondenkbaar. Maar diezelfde muis kan een grote bron van ellende zijn; de spieren en pezen in je hand en pols kunnen overbelast raken. Met als gevolg zeurende pijn, tintelingen in je vingers of zelfs krachtverlies. De oplossing? Een ergonomische muis! Het liefst een verticale. Ontdek in deze blog waarom de verticale muis een life-saver is.
Waarom de verticale muis een life-saver...
De 5 opvallendste kantoortrends die écht iets voor je doen
donderdag 12/04/18
Kantoortrends gaan veelal gepaard met actuele woontrends; trendy kleuren, stijlen en materialen voor thuis zien we ook terug in de inrichting van kantoren en de ontwerpen van kantoormeubilair. Ben jij benieuwd wat op dit moment hip, hot & happening is voor jouw kantoor? In deze blog ontdek je de 5 opvallendste kantoortrends.
De 5 opvallendste kantoortrends die écht...
De zitziekte: dit is de enige oplossing
dinsdag 27/02/18
Zittend werken is levensgevaarlijk, daar is iedereen het over eens. Staand werken is weliswaar hip, maar dat alléén is ook niet de oplossing. Wat dan wel? Ontdek in deze blog het enige antwoord op de zitziekte.
De zitziekte: dit is de enige oplossing
Zit-sta bureau kopen? 9 Tips waar je goed op moet letten.
maandag 29/01/18
Veel mensen gaan de fout in bij het uitkiezen van een nieuw zit-sta bureau. Er zijn een paar essentiële zaken waar je echt goed op moet letten als je een zit-sta bureau gaat kopen. Wij hebben de 9 belangrijkste punten voor je op een rij gezet. Doe er vooral je voordeel mee!
Zit-sta bureau kopen? 9 Tips waar je...
4 Signalen dat je een nieuwe bureaustoel nodig hebt
maandag 18/12/17
Iedere bureaustoel is na verloop van tijd aan vervanging toe, het ene model sneller dan het andere… Als je niet zeker weet of de tijd rijp is voor een nieuwe stoel, doe dan nu in 1,5 minuut de bureaustoel-check. Leer wat de vier signalen zijn dat je een nieuwe bureaustoel nodig hebt en waarom.
4 Signalen dat je een nieuwe bureaustoel...
Hoeveel m2 kantoorruimte heb je eigenlijk nodig voor één werkplek?
dinsdag 14/11/17
Ontdek in deze blog hoeveel m2 kantoorruimte je nodig hebt voor één werkplek. Want dat is bijzonder handig om te weten als je je kantoorruimte opnieuw gaat inrichten of als je gaat verhuizen, zodat je ook weet hoeveel mensen je kunt onderbrengen en faciliteren. 
Hoeveel m2 kantoorruimte heb je...
Voldoet jouw thuiswerkplek aan de regels van de wet?
dinsdag 14/11/17
In het kader van Het Nieuwe Werken werken veel mensen één, twee of zelfs meer dagen per week van huis uit. Dat biedt volop voordelen, zowel voor werkgevers als voor werknemers. Maar wat helaas nog vaak vergeten wordt, is dat er ook voor thuis arboregels gelden… Ontdek er alles over in deze blog.
Voldoet jouw thuiswerkplek aan de regels...
De voordelen van het werken met twee of meer beeldschermen
maandag 23/10/17
Wist je dat je sneller en foutlozer werkt als je twee of meer beeldschermen gebruikt? Bovendien word je minder snel moe. Ontdek in deze blog nog meer voordelen van het werken met een aantal monitoren, inclusief tips hoe je dit het beste aanpakt.
De voordelen van het werken met twee of...
Herman Miller’s Aeron: a masterpiece remastered
dinsdag 26/09/17
Aeron, één van de meest iconische en geliefde bureaustoelen ter wereld, is remastered. Het oorspronkelijke ontwerp uit 1994 is volledig onder de loep genomen en op alle mogelijke fronten verbeterd; in feite is de stoel opnieuw ontworpen en het resultaat is verbluffend. De nieuwe Aeron zit nóg beter en is slimmer dan ooit… Ontdek het zelf in deze blog.
Herman Miller’s Aeron: a masterpiece...
Hoe kies ik de juiste bureaustoel wielen?
dinsdag 13/06/17
Ken je dat gevoel: je wilt gaat zitten en je bureaustoel schiet onder je billen weg. Super vervelend, maar heel simpel op te lossen. Want je hebt gegarandeerd de verkeerde wielen onder je stoel. Een kort lesje bureaustoel wielen en het gaat nooit meer mis.
Hoe kies ik de juiste bureaustoel...
Kunst(koe) op kantoor
donderdag 18/05/17
Dit is pas een blikvanger op kantoor: een koe in de lobby (zoals bij ons), in de tuin of waar je maar wilt. Bottom line: met deze koe krijgt kunst op kantoor een nieuwe betekenis en overstijgt het decoratieve aspect het esthetische. Mogen wij voorstellen: de kunst-koe.
Kunst(koe) op kantoor
De rol van de kantoorkast anno nu
donderdag 20/04/17
Nu we allemaal zo lekker digitaal werken, hoeven we veel minder papieren te bewaren dan pak ‘m beet 10 jaar geleden. Dat betekent dat de kantoorkast als opbergplek voor mappen en ordners terrein verliest. Maar de kast is niet gek, hij evolueert gewoon mee…. 
De rol van de kantoorkast anno nu
Hoe creëer je een leefbaar kantoor?
donderdag 30/03/17
Je werk: de plek waar je overdag de meeste tijd besteedt. Daarom is het belangrijk dat dit een fijne omgeving is, waar je je goed voelt en waar je graag vertoeft. De omstandigheden waarin je werkt moeten optimaal zijn, zodat jij je werk goed kunt doen. Wat is daarvoor nodig? Ofwel: hoe creëer je een leefbaar kantoor?
Hoe creëer je een leefbaar kantoor?
Waarom zitten zo belangrijk is
maandag 06/03/17
Waar let je op als je toe bent aan een nieuwe bureaustoel? Want je wilt natuurlijk wel ergonomisch verantwoord zitten. Uit liefde voor je lijf. Dus die stoel moet aan bepaalde eisen voldoen. Maar welke? Bieden keurmerken uitkomst? En zeggen keurmerken iets over de kwaliteit? Het antwoord vind je in deze blog.
Waarom zitten zo belangrijk is
Ontdek de 5 geheimen van de Strackk plank
maandag 05/12/16
Strackk. Dat is de naam van een unieke zwevende wandplank die zijn weerga niet kent. Wat ons betreft dé plank van de toekomst. Ontdek in deze blog de 5 geheimen van de Strackk design plank en je bent verkocht: deze plank wil je écht hebben. Wedden?! 
Ontdek de 5 geheimen van de Strackk...
Soft seating is booming
woensdag 16/11/16
Soft seating: de vakterm voor de meest leuke zachte banken en stoelen met veelal akoestische kwaliteiten. Soft seating meubilair is booming en dat is niet zo gek, want het nieuwe werken in het kantoor anno nu vraagt om innovatieve inrichtingselementen. Hier lees je waarom dat zo is.
Soft seating is booming
UPis1: tof alternatief voor je bureaustoel
dinsdag 28/06/16
Ben jij je bureaustoel moe? Dan is dit een waanzinnig leuk alternatief: de intelligente designkruk UPis1 van Interstuhl. De kruk wiebelt de hele dag met je mee, waardoor zitten een compleet andere en vooral gezondere dimensie krijgt.
UPis1: tof alternatief voor je...
Maak je werkplek helemaal 'eigen'
zaterdag 04/06/16
Als je bedenkt hoeveel uur je op kantoor doorbrengt, is het verbazingwekkend hoe weinig aandacht er wordt besteed aan de inrichting ervan. Interieurarchitect Margit Kengen geeft je in deze blog tips om je kantoor om te toveren tot een prettige werkplek.
Maak je werkplek helemaal 'eigen'
Tover je balkon om tot werkplek
donderdag 17/03/16
Het is lente! Zeker weten dat het mooie weer nu in aantocht is. En dat betekent: lekker buiten werken in het eerste lentezonnetje. Hoe tover je nu heel snel je balkon om tot de zonnigste werkplek? Dat verklappen we je in deze inspiratieblog.
Tover je balkon om tot werkplek
Staand vergaderen is effectiever!
woensdag 09/03/16
Vergaderen is één van de grootste tijdverslinders op kantoor. Dat kan anders! Ga eens staand vergaderen en ontdek de 5 voordelen. Wij verklappen je in deze blog het geheim van staand vergaderen. Als je dit weet, wil je nooit meer anders...
Staand vergaderen is effectiever!
Maak kennis met Flo, de monitorarm van de eeuw
woensdag 02/03/16
Hier kunnen we kort over zijn: Flo is de monitorarm van de eeuw. Het unieke ontwerp komt uit de stal van Colebrook Bosson Saunders (CBS) en onderscheidt zich van alle andere monitorarmen op de markt. Waarom dat zo is, lees je in deze blog.
Maak kennis met Flo, de monitorarm van...
De beste kleur op kantoor
vrijdag 26/02/16
Wist je dat de kleur in jouw kantoor van invloed is op je humeur, maar ook op je creativiteit én je produktiviteit? Maar welke kleur heeft welk effect? Dat verklappen wij je in deze blog. Misschien is het wel hoog tijd om een verfkwast door je kantoor te halen...
De beste kleur op kantoor
5 Tips voor het leukste thuiskantoor
maandag 22/02/16
Het lekkere van thuis werken: je hebt geen last van files, je kunt relaxed in je luie stoel - als je wilt zelfs in je pyjama - werken wanneer jij wilt. Maar voor je motivatie is het veel beter om thuis je eigen werkplek in te richten. Onze inrichtingstips voor het leukste thuiskantoor.
5 Tips voor het leukste thuiskantoor
Inspiratie: het nieuwe verplaatsen op kantoor
dinsdag 15/12/15
Wie wil er nog met de lift of de trap naar boven of beneden als je ook kunt glijden? Niet alleen big fun, ook nog eens bijzonder duurzaam. In deze inspiratieblog aandacht voor het nieuwe verplaatsen op kantoor.
Inspiratie: het nieuwe verplaatsen op...
Musthave: biljart op kantoor
maandag 02/11/15
Waarom je absoluut een biljart op kantoor moet hebben? Je leest het in deze blog.
Musthave: biljart op kantoor
Divina, een lekker ding
woensdag 15/07/15
In januari 2004 werd de Divina uitgeroepen tot ‘nieuwe Nederlandse designklassieker’ en bestempeld als een ‘lekker ding’ met vloeiende vormen. In deze blog verklapt ontwerper Jacco Bregonje het verhaal achter zijn Divina.
Divina, een lekker ding
Coca Cola: een rood merk met een groen hart
zondag 26/04/15
In mei 2014 verhuisden zo'n 300 medewerkers naar het nieuwe hoofdkantoor van Coca Cola in London en dat is een lust voor het oog. Laat je inspireren...
Coca Cola: een rood merk met een groen...
Zorgeloos goed zitten
zondag 22/03/15
De bureaustoel van jouw dromen is misschien wat duur, denk jij. Onzin! Je hoeft ‘m namelijk niet te kopen en in één keer een som geld neer te leggen, je kunt die stoel gewoon zorgeloos gebruiken. Hallo! Anno nu is gebruiken het nieuwe bezitten, remember? Hoe dat werkt lees je in deze blog.
Zorgeloos goed zitten
De juiste werkhouding; zo voorkom je pijn in je lijf
maandag 02/02/15
Als je je hoofd voorzichtig van links naar rechts draait, hoor je het dan kraken in je nek? Als je na een tijdje zitten abrupt opstaat, voel je dan steken in je onderrug? Wellicht is er iets mis met je werkhouding! Waar moet je op letten om pijn in je nek, rug, armen en polsen te voorkomen? Lees hier onze 3 tips voor de juiste werkhouding.
De juiste werkhouding; zo voorkom je...
De beste monitorarm heet Flo
dinsdag 06/01/15
Er is één monitorarm die het predikaat ‘leukste en beste monitorarm aller tijden’ verdient en dat is Flo, een prachtig design ontwerp van Colebrook Bosson Saunders. In deze blog kom je alles te weten over Flo.
De beste monitorarm heet Flo
Kantoormeubelen nu voor een spotprijs
vrijdag 05/12/14
Neem snel een kijkje in onze outlet-SALE en sla je slag met idoot lage afhaalprijzen! 
Kantoormeubelen nu voor een spotprijs
Risico's van slechte akoestiek op kantoor
maandag 01/12/14
Je kunt er hoofdpijn van krijgen, geïrriteerd door raken, je gaat je stem verheffen, kunt je niet goed concentreren, bent snel afgeleid, je wordt er doodmoe van, je kunt er stress van krijgen en zelfs serieus ziek van worden: een slechte akoestiek op kantoor. Hoe kun je dit probleem eenvoudig oplossen? 
Risico's van slechte akoestiek op...
Clipper CS-1, computerwerkplek avant la lettre
dinsdag 11/11/14
L’histoire se répète… Terug naar toekomst? De Clipper CS-1 was in 1994, het jaar waarin Newspace Incorporated deze werkcapsule op de markt bracht, ronduit futuristisch en revolutionair. Het grappige is, dat dit ontwerp van Douglas Ball en Jeff Sokalski tegenwoordig weer helemaal hot is en terug te vinden op plaatsen waar Het Nieuwe Werken-principes hoogtij vieren. Eigenlijk kun je het de eerste mini-HNW-werkplek avant la lettre noemen.
Clipper CS-1, computerwerkplek avant la...
Altijd genoeg stopcontacten op, in of onder je bureaublad
dinsdag 14/10/14
Dock desk: met deze stekkerdozen voor op, in of onder je bureaublad heb je altijd genoeg stopcontacten en geen kabelwirwar meer. Helemaal ideaal: met extra aansluitingen voor USB, VGA, audio en netwerkkabels! Ontdek er alles over in deze blog.
Altijd genoeg stopcontacten op, in of...
111 colaflesjes per 111 NAVY CHAIR
dinsdag 01/07/14
Wat doe je met 12 miljoen lege Coca Cola PET-flesjes? Daar maak je een heleboel prachtige 111 Navy® Chairs van! Een inspirerend initiatief van Coca Cola in samenwerking met het Amerikaans meubelmerk Emeco. Hier lees je het verhaal van de 111 Navy® Chair, een buitengewone desginstoel, gemaakt van afval. 
111 colaflesjes per 111 NAVY CHAIR
Cradle to cradle kantoormeubilair leasen is circulair ondernemen
dinsdag 17/06/14
Het allernieuwste cradle to cradle kantoormeubilair zorgeloos gebruiken zónder eigenaar te hoeven worden; met alle voordelen van dien. Deze unieke formule voor circulair ondernemen heet operational lease. In deze blog lees je er alles over.
Cradle to cradle kantoormeubilair leasen...
Wat is het beste whiteboard voor mij
maandag 02/06/14
Whiteboard kopen? Dan is het belangrijk dat je weet hoe vaak je dit bord gaat gebruiken. Want het ene whiteboard is het andere niet! Er bestaat veel verschil in kwaliteit en prijs. Daarom in deze blog aandacht waar je op moet letten als je het beste whiteboard wilt kopen. 
Wat is het beste whiteboard voor mij
Hoe voorkom ik een muisarm
maandag 12/05/14
Als je lange tijd geconcentreerd aan je computer werkt, kun je onder meer last krijgen van pijn in je pols. Trekt deze pijn door naar je arm en uiteindelijk naar je schouder(s)? Dan loert het gevaar van een zogenaamde ‘muisarm’ oftewel RSI. Hoe voorkom je dit? Dat lees je in deze blog
Hoe voorkom ik een muisarm
Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in
dinsdag 06/05/14
Om rug- en nekklachten te voorkomen, heb je niet alleen een goede bureaustoel nodig; je moet die stoel boven alles ook goed instellen! De hele dag alleen maar zitten, is slechter voor je dan je misschien zou denken. Daarom hebben wij een aantal tips voor je voor het correct instellen van je bureaustoel.
Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in
Ergonomisch werken, hoe doe je dat?
woensdag 30/04/14
Goed kantoormeubilair is één, maar vooral het juiste gebruik ervan is superbelangrijk. Daarom nog een keer ter herinnering: hoe stel je alles goed in, zodat je ook werkelijk ergonomisch zit te werken? Wij hebben het antwoord voor je samengevat in 5 praktische tips.
Ergonomisch werken, hoe doe je dat?
Voorkom rugklachten, gebruik een voetensteun
woensdag 30/04/14
Het kan zomaar gebeuren: je zit achter je bureau en je voeten raken de grond niet meer. Als je je werkblad niet in hoogte kunt verstellen, moet je het anders oplossen: gebruik een voetensteun! Lees hier onze tips voor het kiezen van de juiste voetensteun en waarom dit belangrijk is.  
Voorkom rugklachten, gebruik een...
Hoe ver moet ik van mijn beeldscherm af zitten
maandag 14/04/14
Je lichaam is er niet op gebouwd om langdurig in dezelfde positie te zitten en zeker niet in een onnatuurlijke houding. Voorkom lichamelijke klachten onder meer door op de juiste afstand van je scherm af te zitten. Leer in deze blog wat de correcte afstand is.
Hoe ver moet ik van mijn beeldscherm af...
Hoe kies ik een geschikte archiefkast?
maandag 17/03/14
De beste archiefkast, waaraan moet die voldoen? In deze blog vind je onze tips voor het kiezen van een geschikte opbergkast die bij jou en je werk(plek) past.
Hoe kies ik een geschikte archiefkast?
De handigste must-haves voor je thuiskantoor
maandag 24/02/14
Er wordt tegenwoordig volop vanuit huis gewerkt. Het belang van een goede thuiswerkplek neemt nog steeds toe. En dat gaat veel verder dan een plekje aan de keukentafel met je laptop! In deze blog trakteren wij je op 7 tips voor het creëren van jouw ideale thuiskantoor.
De handigste must-haves voor je...
Hoe kies ik de beste bureaustoel?
dinsdag 18/02/14
We brengen steeds meer tijd zittend door. Een goede zithouding is dan ook essentieel om gezondheidsklachten te vermijden. Een ergonomisch verantwoorde zithouding begint bij het kiezen van een goede bureaustoel. Aan welke eisen voldoet een ARBO-proof stoel?
Hoe kies ik de beste bureaustoel?
Je thuiskantoor, hoe richt je dat het beste en voordelig in
maandag 10/02/14
Als startende ondernemer is het meestal het goedkoopste en vaak ook gemakkelijk om thuis te beginnen. Nog geen huurkosten voor je eerste kantoor, geen last van files, lekker in je luie stoel of zelfs in je pyjama werken wanneer jij wilt. Hoe richt je nu het beste je thuiswerkplek in? Een paar tips.
Je thuiskantoor, hoe richt je dat het...
Een kijkje bij Heineken New York City
vrijdag 31/01/14
Over smaak valt niet te twisten. Of je nu wel of niet van Heineken houdt, ons Nederlandse biermerk is wereldwijd bekend en dat draagt hoe dan ook (een beetje) bij aan onze nationale trots. In 2012 opende Heineken zijn nieuwe Amerikaanse hoofdkantoor op Park Avenue in New York City. En dat is een kijkje waard!
Een kijkje bij Heineken New York City
RSI door verkeerd gebruik van je laptop
dinsdag 21/01/14
Als je je laptop verkeerd gebruikt, loop je het risico op RSI. In deze blog leer je waarom dat zo is, maar vooral ook wat je kunt doen om RSI te voorkomen.
RSI door verkeerd gebruik van je laptop
Het spectaculairste Google-kantoor staat in Tel Aviv
maandag 20/01/14
In december 2012 opende Google een nieuw kantoor in Tel Aviv, Israël. Ruim een jaar later beweren kenners, dat dit nog steeds een van de spectaculairste Google-kantoren ter wereld is. Neem een kijkje met ons en laat je inspireren.
Het spectaculairste Google-kantoor staat...
Herman Miller Mirra 2
woensdag 15/01/14
Herman Miller Mirra 2, de opvolger van de Mirra, live te bewonderen en uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl
Herman Miller Mirra 2
Inspiratie: Kunstgras op de kantoorvloer
dinsdag 17/12/13
Hot or not? Kunstgras in je kantoor… 
Inspiratie: Kunstgras op de kantoorvloer
Inspirerende kantoren: LEGO in Billund/Denemarken
woensdag 11/12/13
Neem een kijkje met ons in het LEGO-kantoor in Billund (Denemarken) en laat je inspireren...
Inspirerende kantoren: LEGO in...
Hoe richt je je kantoor het beste in?
woensdag 30/10/13
Een goede inrichting is geen kwestie van zomaar wat tafels, stoelen en computers neerzetten. Je denkt natuurlijk eerst goed na over zaken als opstelling, aankleding, verlichting en bijvoorbeeld ook of er flexwerkplekken moeten worden ingericht of niet. Wij hebben in deze een aantal tips voor je op een rij gezet over zaken waar je aan moet denken. 
Hoe richt je je kantoor het beste in?
Instructiefilmpjes om je bureaustoel goed in te stellen
maandag 29/07/13
Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel of heb je net een nieuwe stoel gekocht? Dan hebben wij een aantal informatieve filmpjes van Herman Miller, Prosedia en Haworth voor je klaarstaan. Leuk om je te oriënteren, maar vooral ook heel handig als je je nieuwe bureaustoel perfect wilt instellen.
Instructiefilmpjes om je bureaustoel...
Het Nieuwe Werken inspireert meubelfabrikanten
donderdag 21/02/13
Modern Working Environments oftewel de moderne werkomgeving: dat was het thema van Orgatec, de 2-jaarlijkse vakbeurs die van 23 t/m 27 oktober jl. in Keulen plaatsvond. Was ons bijzonder opviel? Dat eigenlijk niets meer lelijk is....
Het Nieuwe Werken inspireert...
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×