0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)
Kantoorinrichting op maat voor MKB24
06 feb 2020

Kantoorinrichting op maat voor MKB24

Het team van MKB24 geniet morgenvroeg van de eerste werkdag in zijn gloednieuwe kantoor aan de Heerlense St. Fransiscusweg. MKB24 is de jongste huurder in één van de multitenant complexen van KantoorArtikelen.nl. Met het in eigen beheer en op maat faciliteren van onder meer kantoorverzamelgebouwen vult de ITC Groep sinds 1997 een gat in de markt. En dat met succes.

Full facility businessmodel
“Wij hebben sinds eind jaren tachtig een mooie trackrecord opgebouwd met de uitvoering van complete inrichtingsprojecten, waarbij wij verantwoordelijk waren voor de volledige projectorganisatie”, vertelt directeur/eigenaar Igor Soons. "Dus toen zich in 1997 de gelegenheid voordeed om verhuurbare kantoorunits in ons eigen pand aan de Nijverheidsweg in Hoensbroek te realiseren, was het full facility businessmodel snel geboren.”

Niet alleen kantoren, ook winkelpanden vullen anno 2012 de vastgoed-portefeuille van KantoorArtikelen.nl. “Het concept is in beide gevallen hetzelfde, alleen de wensen van de huurder qua inrichting zijn anders. Maar daar draait het uiteindelijk altijd om. Dat is dan ook de sleutel voor ons succes: inspelen op wat de opdrachtgever wil en ervoor zorgen dat hij een kantoor of winkel op maat krijgt, die zijn verwachtingen overstijgen. En dat alles tegen een betaalbare prijs.”

MKB24
MKB24.nl is de jongste huurder in één van de multitenant complexen van KantoorArtikelen.nl. De man achter MKB24 is entrepeneur John Pipers, die zijn sporen verdiende in de digitale (opleidings)wereld. Via Ierland en Duitsland kwam hij in 2009 naar Nederland met Bright Xchange, leverancier van modulaire software-oplossingen en leeroplossingen voor het MKB. Onder de nieuwe naam MKB24 bieden John en zijn team Nederlandse MKB-ondernemers volgens eigen zeggen nu een uniek en betaalbare modulaire digitale werkomgeving aan. Binnen MKB24.nl vind iedere MKB-er de juiste tools (onder andere een CRM-systeem - Customer Relation Management), die nodig zijn om zijn of haar onderneming efficiënt en effectief te beheren en laten groeien.

Ideale werkomgeving
MKB24 heeft Heerlen bewust als thuisbasis gekozen. “De stad is altijd goed geweest voor ons. Daarom blijven we graag hier, ook al zijn we qua locatie volledig ongebonden”, vertelt John Pipers. De keuze viel al snel op het kantoorverzamelcomplex aan de St. Fransiscusweg. “Het grote voordeel is dat je hier betaalbare kantoorunits van 18 m2 kunt huren; perfect voor ons team. Bovenal vind ik het belangrijk dat mijn medewerkers kunnen werken in een omgeving waar ze zich lekker voelen en met niets of niemand rekening hoeven te houden. Dat kan hier. Heb je behoefte aan een praatje, loop je even bij een van de buren binnen. Zo niet, dan niet.” John vervolgt: “Zodra je de parkeerplaats oprijdt, ben je op jezelf en kun je je volledig focussen op wat voor jou belangrijk is. Dat vind ik heerlijk. En het is natuurlijk een luxe dat we zelf van tevoren helemaal niets hebben hoeven te doen aan de ruimte zonder meerkosten. Een unieke service, die ik nog niet eerder ben tegengekomen.”

Turn-key tot en met volledig ingericht
De kantoorunits van MKB24 werden kant-en-klaar, naar eigen wensen compleet ingericht opgeleverd. Wie wil kan ook een
kantoor huren aan de St. Fransiscusweg of in één van de andere multitenant complexen van KantoorArtikelen.nl, van turn-key tot compleet ingericht.