Hoe vaak wat schoonmaken op kantoor? Gebruik onze handige planner

Publicatiedatum: 21 mei 2022 11:02:04

Hoe vaak wat schoonmaken op kantoor? Gebruik onze handige planner.


Een schoon kantoor is belangrijk voor het geluksgevoel van de mensen die er werken. Maar hoe vaak moet je uitrukken met je poetsspullen? Wat moet je iedere dag, iedere week of iedere maand poetsen zodat alles spik en span blijft? Het antwoord vind je in deze handige schoonmaakplanner >>

Of je nu zelf zorgt voor het schoonhouden van je kantoor of dat je het uitbesteedt aan een professional (of een mix van beide), een goede schoonmaakagenda is een belangrijk hulpmiddel.

Want iedereen is druk druk druk en de kans is groot dat schoonmaaktaken onderaan het prioriteitenlijstje belanden of zelfs blijven liggen. Bovendien, zonder praktische planner raak je het overzicht snel kwijt.

Daarom hebben wij deze handige schoonmaakplanner voor jou gemaakt, waarin je duidelijk ziet wat er dagelijks, wekelijks en maandelijks moeten worden gedaan om je kantoor spik en span te houden.

Natuurlijk is ieder kantoor anders, maar met deze richtlijnen heb je in ieder geval een perfecte basis waar je meteen mee aan de slag kunt.

Afvalbakken, asbakken en prullenbakken