0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)
Het Leukste Kantoor huur je via KantoorArtikelen.nl
06 feb 2020

Het Leukste Kantoor huur je via KantoorArtikelen.nl

Ben je op zoek naar betaalbare kantoorruimte in het centrum van Heerlen? Opgelet! In het kantoorverzamelcomplex aan de St. Franciscusweg 36 zijn 5 mooie en perfect afgewerkte kantoorunits van 20 m2 te huur. Voor slechts 275,- per maand (excl. BTW) heb je al een ideale werkruimte. Een buitenkans voor starters en zelfstandige professionals. Heb je meer ruimte nodig en wil je 2 of meer units huren? Ook geen probleem. Alles is mogelijk!

Als huurder deel je toilet en pantry met de andere ‘bewoners’ aan de St. Francisusweg, evenals de tuin. De auto parkeer je voor de deur op eigen terrein. Het multitenant gebouw ligt gunstig in het centrum; binnen luttele minuten zit je op de stadsautobaan. De kantoren zijn per kamer beschikbaar en de huurtermijn is – tot op zeker hoogte – flexibel.
Meer weten? Bel of mail Jules Spauwen: T 06 21 56 52 61, E js@beckers-spauwen.nl. Of neem hier een kijkje voor meer info.

Succesvol full facility businessmodel
Met het in eigen beheer en op maat faciliteren van onder meer kantoorverzamelgebouwen vult de ITC Groep sinds 1997 een gat in de markt. En dat met succes. “Wij hebben sinds eind jaren tachtig een mooie trackrecord opgebouwd met de uitvoering van complete inrichtingsprojecten, waarbij wij verantwoordelijk waren voor de volledige projectorganisatie”, vertelt directeur/eigenaar Igor Soons. "Dus toen zich in 1997 de gelegenheid voordeed om verhuurbare kantoorunits in ons eigen pand aan de Nijverheidsweg in Hoensbroek te realiseren, was het full facility businessmodel snel geboren.” 

Niet alleen kantoren, ook winkelpanden vullen de vastgoed-portefeuille van KantoorArtikelen.nl. “Het concept is in beide gevallen hetzelfde, alleen de wensen van de huurder qua inrichting zijn anders. Maar daar draait het uiteindelijk altijd om. Dat is dan ook de sleutel voor ons succes: inspelen op wat de opdrachtgever wil en ervoor zorgen dat hij een kantoor of winkel op maat krijgt, die zijn verwachtingen overstijgen. En dat alles tegen een betaalbare prijs.”

Thema's