Onze KantoorBlog


In onze KantoorBlog leer je alles over leuker, slimmer en gezond(er) werken; iedere dag fluitend aan de slag, hoe krijg je dat voor elkaar?

Daarom bloggen wij over álles wat ertoe bijdraagt dat jij gelukkig bent met, op en in je werk. We delen dolgraag ons gedachtengoed, onze ervaringen én bovenal onze vakkennis met jou.

Verheug je op honderden waardevolle blogs, boordevol praktische tips & interessante wetenswaardigheden die jouw werk en (kantoor)leven -nog- leuker maken. Doe er je voordeel mee en laat je inspireren.

Ontdek hoe Nederland en België de SUP-richtlijn van de EU omarmen

Ontdek hoe Nederland en België de SUP-richtlijn van de EU omarmen

Wist je dat de Europese Unie een richtlijn heeft die net zo lang lijkt als onze gemiddelde regenperiode? Het heet de SUP-richtlijn, en nee, het gaat niet over hoe je je humeur verbetert met een Stand-Up Paddleboard 😉 - alhoewel dat best een leuk idee zou zijn! Nee, SUP staat voor Single-Use Plastics en het doel is om onze planeet te redden van een verstikkende wolk van plastic afval. Alle kleine beetjes helpen, zeg maar.

Transformeer je werkplek met ConenROOM

Transformeer je werkplek met ConenROOM

....Maar dat is nog niet alles. ConenROOM brengt, zoals gezegd dus een frisse wind in vergaderingen. Hun vergaderopstellingen zijn allesbehalve ouderwets. Met het groeiende belang van schermen in de moderne wereld, zijn hun hedendaagse oplossingen perfect voor spontane brainstormsessies, creatieve workshops en efficiënte meetings....

Vulpotloden versus traditionele potloden

Vulpotloden versus traditionele potloden

Het meest in het oog springende voordeel van een vulpotlood ten opzichte van een traditioneel potlood is ongetwijfeld de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Weg zijn de dagen van eindeloos slijpen en de frustratie van een ongelijkmatige punt. Een vulpotlood biedt een constante schrijfdikte en -kwaliteit, met een simpele klik op de knop. Dit maakt ze ideaal voor zowel het gedetailleerde tekenwerk als het alledaagse schrijven.

Veiligheid en onderhoud van elektrische apparaten op scholen en kantoren

Veiligheid en onderhoud van elektrische apparaten op scholen en kantoren

In de wereld van vandaag, waar het ritme van de technologie ons leven dirigeert, spelen elektrische apparaten een hoofdrol op het podium van ons dagelijks leven. Denk maar aan de trouwe koffiemachine die geduldig wacht om ons 's ochtends te begroeten met een verse kop troost, de computer die ons verbindt met de rest van de wereld of zelfs het simpele rekenmachientje dat stilletjes ligt te wachten tot het weer zijn kunsten mag vertonen. Elk van deze elektronische metgezellen, hoe groot of klein ook, draagt een verhaal met zich mee, een verhaal van innovatie, gemak, maar ook een verhaal van verantwoordelijkheid.

Nederland: Europees kampioen

Nederland: Europees kampioen

Nederland viert een opmerkelijke overwinning. Jawel, je leest het goed: we zijn Europees kampioen! Maar voordat je de oranje slingers ophangt en de vuvuzela's uit het stof haalt, dit kampioenschap heeft niets te maken met voetbal. Nederland blinkt uit in een discipline die we allemaal dagelijks beoefenen, vaak zonder erbij stil te staan: het zitten.

Een gids voor efficiënt kabelmanagement op kantoor

Een gids voor efficiënt kabelmanagement op kantoor

Het beheersen van de wirwar van kabels in je kantoor kan aanvoelen als het temmen van een wild beest, zoals op deze ietwat overdreven foto. Maar vrees niet, want met een vleugje strategie en een snufje creativiteit transformeer je die jungle van draden in een toonbeeld van orde en efficiëntie. Laten we ons avontuur voortzetten door de wereld van effectief kabelmanagement, gewapend met wijsheid en de inzichten uit volgende informatie.

ITC Furniture revolutioneert projectinrichting: Van visie tot realiteit!

ITC Furniture revolutioneert projectinrichting: Van visie tot realiteit!

Stap binnen in de wereld van ITC Furniture - Kantoorartikelen.nl, waar wij niet zomaar een leverancier van meubilair zijn, maar de architecten van jouw werkomgeving! In ons recente meesterwerk, een film die meer is dan slechts een visueel spektakel, nemen we je mee op een reis van idee tot realisatie. Ontdek hoe wij de kunst van het creëren van de perfecte werkplek hebben geperfectioneerd, waarbij elk detail telt, van de eerste brainstorm tot de uiteindelijke pracht van jouw kantoorruimte.

Van Duitse bureaucratie tot top Duitse merken

Van Duitse bureaucratie tot top Duitse merken

In dit alles blijft één ding zeker: bij ITC Furniture - Kantoorartikelen.nl blijven we een groot fan van Duitse efficiëntie als het op productkwaliteit aankomt. Ons assortiment van Duitse merken staat als een huis en onze klanten kunnen dit alleen maar beamen

Koffiemelk, suiker en zoetstof vind je ook bij ons

Koffiemelk, suiker en zoetstof vind je ook bij ons

...........Ons assortiment weerspiegelt onze toewijding aan diversiteit en inclusiviteit; wij zijn er voor de koffiepuristen, de zoetekauwen, de gezondheidsbewuste theedrinkers en iedereen daartussenin.........

Transformeer jouw MKB werkomgeving; een succesverhaal

Transformeer jouw MKB werkomgeving; een succesverhaal

(Uit ware bron, herschreven voor deze blog)

 

In het hart van ons MKB-bedrijf begon een opmerkelijk nieuw hoofdstuk toen we beseften dat onze werkomgeving cruciaal was voor onze motivatie, prestaties en inspiratie. Gedreven door de ambitie om niet alleen ons bedrijf maar ook onze werkplekken te transformeren naar plekken om te werken, vonden we de perfecte partner in ITC Furniture - Kantoorartikelen.nl, die ons introduceerde aan de K+N WORK.CULTURE.MAP. methode van König + Neurath.

Ontdek de veelzijdigheid van enveloptassen

Ontdek de veelzijdigheid van enveloptassen

Welkom in de wondere wereld van enveloptassen, waar functionaliteit en stijl hand in hand gaan op kantoorartikelen.nl. Of je nu een drukbezette professional bent, een creatieve ziel of iemand die gewoon zijn documenten netjes en georganiseerd wil houden, wij hebben precies wat je nodig hebt. Ons assortiment omvat alles van kristalheldere, volledig transparante opties tot elegante ondoorzichtige designs, naast een kleurrijk palet van witte, zwarte en bontgekleurde tassen. En dat alles in uiteenlopende formaten, perfect afgestemd op jouw unieke behoeften.

Zit-sta krukken staan voor flexibel werken

Zit-sta krukken staan voor flexibel werken

In de dynamische wereld van vandaag, waar het evenwicht tussen comfort en gezondheid een voortdurende uitdaging vormt, schitteren zit-sta krukken als veelzijdige helden in de strijd voor een betere werkhouding. Deze innovatieve meubelstukken zijn niet zomaar een zitplek; ze zijn een revolutie in de manier waarop we denken over werken, leren en zelfs ontspannen. Van het bruisende kantoorleven tot de serene stilte van een thuiskantoor, zit-sta krukken bieden een unieke mix van flexibiliteit, comfort en gezondheidsvoordelen die hen tot een onmisbaar element in elke ruimte maken.

De kracht van persoonlijke wenskaarten

De kracht van persoonlijke wenskaarten

..... Een envelop, met jouw naam erop in handschrift. Al bij het openen voel je de persoonlijke aanraking; de keuze van de kaart, de manier waarop je naam is geschreven, elke kleine inktvlek spreekt boekdelen. In een wereld waar snelheid en efficiëntie regeren, neemt iemand de tijd om met jou te communiceren op de meest persoonlijke manier mogelijk.....

NET.WORK.PLACE ORGANIC VAN K+N is een tijdloze innovatie

NET.WORK.PLACE ORGANIC VAN K+N is een tijdloze innovatie

In de wervelwind van kantoorinnovaties die ons jaarlijks bereiken, blinkt er zo nu en dan een ster zo helder dat zijn glans jarenlang zichtbaar blijft. Zo'n ster is de NET.WORK.PLACE ORGANIC van König & Neurath, die in 2018 niet alleen de aandacht trok maar ook een prestigieuze prijs in de wacht sleepte. En laat me je vertellen, zelfs in 2024 zorgt dit meesterwerk nog steeds voor opwinding bij ons team van ITC Furniture - Kantoorartikelen.nl.

Koekjes bij de koffie (deel 2): Verhalen, teamwork en gastvrijheid!

Koekjes bij de koffie (deel 2): Verhalen, teamwork en gastvrijheid!

Wanneer gasten over de vloer komen, wordt het koekje bij de koffie een statement. Het is een weerspiegeling van gastvrijheid, een teken van zorg en aandacht voor detail. 

Optimaal kantoorinrichting plannen met ITC Furniture

Optimaal kantoorinrichting plannen met ITC Furniture

Planning "op papier" of beter gezegd, met behulp van geavanceerde software, is cruciaal om het optimale uit elke vierkante centimeter te halen. Dit gaat verder dan esthetiek. Het betekent ergonomische werkplekken ontwerpen die de gezondheid en efficiëntie bevorderen; het creëren van harmonieuze flow door de ruimte die spontane ontmoetingen en samenwerking stimuleert; en niet te vergeten, het verzekeren dat elk aspect van de inrichting voldoet aan de wettelijke voorschriften. Dit alles vraagt om een vooruitziende blik, een diepgaand begrip van ruimtelijke dynamiek en een nauwgezette aandacht voor detail.

Digitale notities versus traditioneel schrijven; Het vinden dan de perfecte balans

Digitale notities versus traditioneel schrijven; Het vinden dan de perfecte balans

.....Gewapend met niets anders dan een iPad en een elektronische pen, stapte ik de wereld van klanten en prospects binnen. Dit leek de droom: het toppunt van efficiëntie, de belichaming van het digitale tijdperk. Echter, zoals vaak het geval is met dromen, werd de werkelijkheid al snel een stuk gecompliceerder.

K+N HORIZONTE: keuze voor topkwaliteit en klanttevredenheid

K+N HORIZONTE: keuze voor topkwaliteit en klanttevredenheid

In de wereld van kantoorinrichting en design, waar functionaliteit hand in hand gaat met esthetiek, heeft König & Neurath (K+N) zich onderscheiden als een toonbeeld van 'Deutsche Gründlichkeit'. Dit is niet zomaar een frase; het vertegenwoordigt een cultuur van precisie, betrouwbaarheid en aandacht voor detail die zo kenmerkend is voor Duitse vakmanschap. Het is precies dit ethos dat HORIZONTE, een van K+N's paradepaardjes, belichaamt. Dit product is een testament aan hoe grondigheid en innovatie kunnen samensmelten om iets werkelijk unieks te creëren, óók voor de Nederlandse en Belgische markt.

Lichtpuntjes in de bureaucratie

Lichtpuntjes in de bureaucratie

Kunt je je het tafereel voorstellen? Een kantoor in het hart van Berlijn, waar een medewerker verlamd van angst staart naar een defecte lamp, bang om de regels te overtreden. "Nee, nee," zegt hij, terwijl hij zijn telefoon pakt, "Ik bel wel een elektromonteur voor dat lampje." Het lijkt bijna een sketch, nietwaar? Maar dit, beste mensen, is de realiteit in het land van efficiëntie en precisie. Veel bedrijven laten het vervangen van iets simpels als een gloei- of ledlamp doen door een elektromonteur!

Vergelijking van vaatwastabletten regulering tussen Duitsland versus Nederland en België

Vergelijking van vaatwastabletten regulering tussen Duitsland versus Nederland en België

In Duitsland, waar efficiëntie en gründlichkeit de ruggengraat vormen van de samenleving, is het blijkbaar noodzakelijk om medewerkers te waarschuwen tegen het likken aan vaatwastabletten. Ik herhaal: men waarschuwt tegen likken aan vaattabs! Een scenario dat, laten we eerlijk zijn, bij de meesten van ons niet eens zou opkomen.

De kunst van regelgeving; Ladders gebruiken in Duitsland versus Nederland en België

De kunst van regelgeving; Ladders gebruiken in Duitsland versus Nederland en België

............Je leest het goed: in Duitsland kent men een laddercertificaat. Dat is weliswaar ............

Revolutioneer je kantoor met TopBrewer; De ultieme koffie ervaring

Revolutioneer je kantoor met TopBrewer; De ultieme koffie ervaring

............ waar design, technologie en duurzaamheid samenkomen in je koffiepauze..........

Efficiënte inkoopstrategieën voor artikelen voor kantoor

Efficiënte inkoopstrategieën voor artikelen voor kantoor

Laten we samen op een avontuurlijke ontdekkingstocht gaan naar hoe je "verstandig" met inkoopkosten om kunt gaan........ 

Ontdek de ultieme organisatie met 210 soorten tabbladen voor iedereen

Ontdek de ultieme organisatie met 210 soorten tabbladen voor iedereen

Fysieke organisatie is belangrijker dan ooit
In dit digitale tijdperk zijn tabbladen misschien wel belangrijker dan ooit. Ondanks de verschuiving naar digitale documenten, is de behoefte aan fysieke organisatie niet verdwenen. Sterker nog, met de constante stroom van informatie en de neiging tot minder structuur, bieden tabbladen een tastbare manier om belangrijke papieren documenten te ordenen en snel terug te vinden. Ze dienen als ankers in de zee van digitale en fysieke gegevens, waardoor je niet alleen tijd bespaart, maar ook je efficiëntie en productiviteit verhoogt.

Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog