Herman Miller Anywhere Case

Publicatiedatum: 17 mei 2022 14:48:12

Herman Miller Anywhere Case


Flexwerkers en alle andere laptop–nomaden opgelet: de nieuwste en hipste must-have is de nieuwe Anywhere Case van Herman Miller! Het tijdperk van sjouwen met volgepropte tassen komt hiermee definitief ten einde. Ontdek alles over de Anywhere Case.

De kekke Anywhere Case is vanaf nu jouw mobiele bureau of ladeblok, hoe je het ook maar wilt noemen.

In dit hippe lichte koffertje, uitgevoerd in typisch Herman Miller-design, vervoer je namelijk alles wat je nodig hebt in 1 keer easy van bureau naar bureau of van werkplek naar werkplek, waar dat ook maar zijn mag. Alles past erin: je compacte laptop, wat kleine kantoorartikelen, vistekaartjes en wat papieren documenten.


De nieuwe werkomgeving schreeuwt om een Anywhere Case

We worden met z’n allen steeds flexibeler qua werken. De gemiddelde flexwerkers zit aan 3,5 verschillende werkplekken per week. Logisch dus, dat Herman Miller de Anywhere Case heeft ontworpen.

Het primaire doel van deze slimme tool: het snel en makkelijk verplaatsen van alles wat nodig hebt om je werk te kunnen doen, anywhere.

Zo licht als een veertje, zo sterk als een os

De Anywhere Case is gemaakt van vacuümgevormde en milieuvriendelijke materialen. Het resultaat is een zacht aanvoelend, lichtgewicht en tegelijkertijd duurzaam en robuust product, dat tegen een stootje kan. De Anywhere Case voelt zich thuis op elk bureau, waar jij tijdelijk neerstrijkt om te werken .


De Anywhere Case is verkrijgbaar in drie kleuren: groen, rood of grijs.
Bel ons gerust voor meer informatie of om jouw Anywhere Case te bestellen: T +31 (0) 45 52 29 311