0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)
Epic Laser Qwerty: dit virtueel toetsenbord past in je achterzak
06 feb 2020

Epic Laser Qwerty: dit virtueel toetsenbord past in je achterzak

Online werken, dat kan altijd en overal. Maar het kantoor in je tas moet wel handzaam blijven en dat vraagt om slimme oplossingen. Zoals de innovatieve Epic Laser Querty. Ontdek nu zelf het gemak van dit virtuele plug & play toetsenbord.

Als je veel onderweg bent, wil je niet al te veel meesjouwen. Zeker niet als het om apparatuur gaat; dit moet het liefst klein, licht en slim zijn. Maar natuurlijk wel met volwassen functionaliteit. Een mooi voorbeeld hiervan is de Epic Laser Qwerty, de opvolger van de Magic Cube.

De Epic Laser Qwerty is in feite niet meer dan een kleine projector, die via Bluetooth elk oppervlak voor je smartphone, tablet of laptop omtovert tot een full-size toetsenbord, inclusief geïntegreerde muis.

Behalve dat dit virtuele toetsenbord het meest hygiënische is dat je maar kunt bedenken, is het ook nog eens ergonomisch; je hoeft je pols namelijk niet te buigen om te typen. Bovendien ziet het er gewoon vet uit; het design met de strakke rode laserprojectie maakt de Epic Laser Qwerty tot een super-gadget.

Plug & play
Iyan Soons (onze jongste vakantiekracht) laat in dit leuke korte filmpje zien hoe gemakkelijk de Epic Laser Qwerty werkt. Het is écht alleen maar een kwestie van plug & play!

De voordelen en specificaties van de Epic Laser Qwerty op een rij
De Epic Laser Qwerty:

  1. is 100% hygiënisch (daardoor is dit virtueel toetsenbord bij uitstek geschikt voor alle locaties waar volgens hygiëneprotocollen wordt gewerkt, denk bijvoorbeeld aan cleanrooms en de gezondheidszorg),
  2. ergonomisch,
  3. verwerkt tot 200 aanslagen per minuut,
  4. geschikt voor smartphones en tablets: iPhone, iPad, Android, PDA, MAC, Tablet PC en ieder apparaat dat beschikt over Bluetooth HID,
  5. werkt op de nieuwste Operating Systems Windows: XP/Vista/7/8 (niet compatible met Windows phone 7/8), IOS 4 en recentere versies, Android 4 en recentere versies, alle Mac OS en OS met Bluetooth HID-ondersteuning. 

Shop nu jouw Epic Laser Qwerty van 149,- voor 119,- (excl. BTW)!