0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)
Stempels….om gek van te worden !
13 okt 2021

Geen stress, bestel jouw stempel heel eenvoudig bij Kantoorartikelen.nl

De stempel..eigenlijk een stukje techniek uit een heel ver verleden, maar stempels kunnen nog steeds ontzettend handig zijn. Wil je een stempel bestellen, dan loop je echter tegen een oerwoud van mogelijkheden aan. Gelukkig weten we bij Kantoorartikelen.nl echt alles van stempels af, dus wij helpen je graag verder.

Handstempels en stempelautomaten:

colop-e-mark-wit.jpg

Vroeger…was niet alles beter. Want als je iets wilde stempelen had je naast een stempel ook een inktkussen nodig en voldoende stempelinkt. Dat soort stempels noemen we handstempels. Deze gebruiken we eigenlijk alleen nog bij heel erg grote formaten stempels. De meeste stempels zijn inwendig voorzien van een gedrenkt inktkussen dat heel lang meegaat. Zorg wel dat je altijd zo’n kussentje op voorraad hebt. Elk merk en type stempel heeft zijn eigen inktkussentje en meestal zijn ze in meerdere kleuren te koop.

Vraag ons gerust om hulp als je er zelf niet uit komt.

Kant en klare stempels:

800px-Stempel,_Stempelkissen,_Stempelfarbe.jpg

Soms is het prettig of zelfs noodzakelijk om een document te voorzien van extra informatie.  Zo weet je bijvoorbeeld welke status een document heeft. Veel kant-en-klare stempels zijn hier ideaal voor want ze stempelen bijvoorbeeld woorden als AFGEHANDELD, GEBOEKT of KOPIE.  Of ze voorzien jouw document van een datum, dat zijn de zogenaamde datumstempels.

Je hebt ook zogenaamde woord-datumstempels die, je raadt het al, een datum én meerdere woorden kunnen stempelen.

En dan zijn er ook nog de zogenaamde numerators of numeroteurs. Dit soort stempels voorzien jouw document van een nummer, meestal 6 of 8 cijferig. Elke keer dat je de stempel gebruikt zorgt een mechaniek ervoor dat de stempel een nummer omhoog verspringt.

Hoe krijg ik mijn naam of logo op een stempel?

Sommige instanties vragen om een document met een bedrijfsstempel. Leuk hoor maar hoe kom je aan zo’n stempel met jouw bedrijfsgegevens en logo ?

De goedkoopste manier is om een stempelautomaat te bestellen met een zogenaamde voucher. Je ontvangt van ons dan een stempel zonder tekstplaatje. In de verpakking van de stempel zit een voucher met een verwijzing naar een website en een code.

Op die website kun je zelf de tekst voor je stempel samenstellen en een logo uploaden. Je moet er wel rekening mee houden dat een stempel maar één kleur print dus een logo met meerdere kleuren is lastig op een stempel te krijgen.

Als je klaar bent met het maken van jouw tekstplaatje ontvang je dit binnen enkele dagen in de bus. Het tekstplaatje bevestig je heel eenvoudig in jouw stempel en je bent klaar om te stempelen.

 

Heb je geen tijd of zin om zelf je stempel samen te stellen? Stuur ons dan een mailtje met daarin de gewenste maat van de afdruk, de gegevens die er op moeten, het eventuele logo en lettertype en jouw voorkeur voor een kunststof of liever een nog steviger metalen stempel.  Dan ontvang je van een offerte en wij regelen daarna de rest.

 

Wil je toch persé een kleurenlogo kunnen stempelen? Kijk dan eens naar de Colop E-Mark. De revolutie onder de stempels. Deze elektronische stempel kan bijna alles stempelen, zelfs in kleur !

 

Heb je een vraag over stempels of stempeltoebehoren? Bel of mail ons. Het team van KantoorArtikelen.nl helpt je graag.