0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)
K+N Thuiswerkplek
14 sep 2021

Sinds de collectieve verhuizing naar de thuiswerkplek hebben we plotseling allemaal te maken met het onderwerp kantoorinrichting. Maar hoe richt je een thuiswerkplek überhaupt in? Wat heb ik voor mijn thuiswerkplek nodig?

Als fabrikant van hoogwaardig kantoormeubilair en ruimtesystemen ‘made in Germany’ ondersteunen wij u bij deze vragen met onze decennialange ervaring op het gebied van de inrichting van werkplekken, hetgeen uiteraard ook geldt voor de thuiswerkplek. Met onze verzamelde kennis uit projecten voor de meest uiteenlopende klanten en taken kunnen wij u tegenwoordig een groot aantal oplossingen voor het thuiswerken aanbieden. Hierbij laten wij ons leiden door de ruimtelijke scenario’s die wij het vaakst tegenkomen, en doen u hiervoor passende ideeën aan de hand voor het inrichten van uw persoonlijke werkplek in de eigen woonomgeving.

Met regelmatige tussenpozen verschijnen hier nog meer inspirerende ideeën voor uw thuiswerkplek. Veel plezier bij het ontdekken.

Ontdek onze ideeën voor het inrichten van uw thuiswerkplek in de logeerkamer in het eerste nummer "Grote ideeën voor kleine ruimtes".

Thuiswerkplek inrichten: dat gaat zo!

König + Neurath heeft als fabrikant van kantoormeubilair en ruimtesystemen een decennialange deskundigheid als het erom gaat kantoren en werkplekken vorm te geven. Met een groot team van ervaren binnenhuisarchitecten, productontwikkelaars en kantoorinrichters adviseert de fabrikant bedrijven over het creëren van kantooromgevingen die passen bij de werkcultuur. Telkens weer is hier behoefte aan oplossingen voor bureaus bij ruimtegebrek of in situaties die vergelijkbaar zijn met het werken op de thuiswerkplek. Of het nu gaat om een bureau- of werktafel, de eisen die eraan gesteld worden, zijn vaak dezelfde.

Made in Germany: het bureau voor de thuiswerkplek

Een niet onaanzienlijk deel van het kantoorwerk is de afgelopen maanden naar de eigen woonomgeving verschoven – en met deze verhuizing naar de thuiswerkplek stelden veel mensen plotseling vragen als “Waar kan ik mijn bureau neerzetten?”, “Kan mijn bureau in de woonkamer staan?” of “Wat doe ik met mijn bureau bij ruimtegebrek?”. Hoe verschillend deze vragen ook zijn, toch wordt er één ding duidelijk: het bureau is een van de belangrijkste onderdelen van de thuiswerkplek.